برگزاری سومین کارگاه تخصصی برای روانشناسان مراکز خدمات جامع سلامت شهرستان اسلامشهر

سومین کارگاه تخصصی برای روانشناسان مراکز خدمات جامع سلامت شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر با عنوان " مداخلات مصرف مواد، الکل و دخانیات" برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، واحد سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد شبکه چهارشنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۲  سومین کارگاه آموزشی تحت عنوان" مداخلات مصرف مواد، الکل و دخانیات" را با همکاری معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار کرد. دکتر آذرخش مکری،  دانشیار گروه روان‌پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران و معاون آموزشی مرکز ملی مطالعات اعتیاد هدف از برگزاری آن را توانمندسازی آموزش روانشناسان حوزه درمان اعتیاد دانست و نکاتی درزمینهٔ انواع اعتیاد، مسائل و مشکلات ناشی از اعتیاد، شیوه‌های نوین و قدیمی ترک اعتیاد، عوامل ایجادکننده و عوامل پیشگیری‌کننده، باورهای نادرست در خصوص اعتیاد، مهارت‌های مؤثر در پیشگیری را ارائه کرد.
در فواصل مختلف کارگاه زمان‌هایی برای پرسش و پاسخ در اختیار شرکت‌کنندگان قرار داده می‌شد تا سؤالات خود را مطرح کرده و از مشاوره در این حوزه بهره‌مند شوند.

زینب  ایمانی

زینب ایمانی