برگزاری مسابقه کتابخوانی نماز در سیره و سخن حضرت امام رضا (ع)

معاونت فرهنگ آموزش و پژوهش ستاد اقامه نماز کشور مسابقه کتابخوانی نماز در سیره و سخن حضرت امام رضا (ع) را برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، در راستای برگزاری سلسله مسابقات کتابخوانی سیره و سخن معصومان، معاونت فرهنگ آموزش و پژوهش ستاد اقامه نماز کشور همراه با آغاز دهه فرهنگی ترویج معارف نماز و مسجد از 21 مرداد تا 21 مهر 1402 در تمام استان های کشور چهارمین مسابقه کتابخوانی را به نماز در سیره و سخن امام رضا (ع) اختصاص داده است.
علاقه مندان گروه های سنی بالاتر از 15 سال برای ثبت نام و شرکت در این رقابت ها می توانند، به نشانی اینجا مراجعه کنند.
همچنین برای تهیه نسخه مجازی این کتاب با تخفیف 75 درصد می توانند به نشانی اینجا و برای تهیه نسخه فیزیکی با تخفیف 50 درصد از 14 مرداد تا 14 مهر 1402 به عاملین فروش در استان ها مراجعه کنند.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی