سلسله نشست های روابط‌عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران در مسیر تعالی

دکتر ترابی: به‌کارگیری هوش مصنوعی و نظرسنجی از مخاطبان برای ارتقای عملکرد ضروری است

دکتر ماشاءاله ترابی در ادامه سلسله نشست های روابط‌عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران در مسیر تعالی گفت: به‌کارگیری هوش مصنوعی و نظرسنجی از مخاطبان برای ارتقای عملکرد ضروری است.

به گزارش سینا دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر ترابی بر اهمیت تحقیق و به‌ روز بودن در فعالیت‌ های  روابط‌ عمومی تأکید کرد و گفت: کارکنان این حوزه  باید با مطالعه منابع معتبر و پیگیری تحولات  روز  در  زمینه  روابط‌ عمومی، دانش و مهارت‌ های خود را ارتقا دهند.

ارتباط با مخاطبان، پلی برای تعامل
دکتر ترابی  بر  استفاده از فرصت‌ ها برای ارتباط با مخاطبان  تأکید کرد و گفت: روابط‌ عمومی با برگزاری نشست‌ ها،   کارگاه‌ های آموزشی و  استفاده از  شبکه‌ های اجتماعی  زمینه  تعامل  با  مخاطبان  را فراهم کند.
مدیر روابط عمومی دانشگاه بر استفاده از فرصت‌ ها برای ارتباط با مخاطبان و ارتقای عملکرد روابط‌ عمومی تأکید کرد.

هوش مصنوعی، یاریگر روابط‌ عمومی
دکتر ترابی با اشاره به رشد روزافزون هوش مصنوعی، بر به‌ کارگیری این فناوری در  فعالیت‌ های روابط‌ عمومی تأکید کرد. وی گفت: هوش مصنوعی می‌ تواند  ظرفیت‌ های هوش انسان را افزایش دهد و به ارتقای  عملکرد  روابط‌ عمومی کمک کند.

نظرسنجی از مخاطبان، گامی در مسیر بهبود
مدیر روابط‌ عمومی دانشگاه، نظرسنجی از مخاطبان را  موجب رشد عملکرد  روابط‌ عمومی دانست.
وی گفت: برای  بهبود عملکرد  روابط‌ عمومی  باید بازخورد مخاطبان را دریافت و  در جهت  اصلاح و ارتقای خدمات  از آن استفاده کرد.

فعالیت و اثرگذاری، رمز موفقیت
دکتر ترابی  بر  فعال و مؤثر  بودن در موقعیت‌ های مختلف  تأکید کرد و گفت: کارکنان  روابط‌ عمومی  باید  با  برنامه‌ ریزی دقیق و  خلاقیت  در جهت  ارتباط موثر با  مخاطبان  گام بردارند.

تحقیق و به‌ روز بودن، ضرورتی انکارناپذیر
دکتر ترابی بر اهمیت تحقیق و به‌ روز بودن در  فعالیت‌ های  روابط‌ عمومی تأکید کرد و گفت: کارکنان این حوزه  با  مطالعه  منابع معتبر و  پیگیری  تحولات  روز  در  زمینه  روابط‌ عمومی،   دانش و مهارت‌ های خود را ارتقا دهند.

در پایان این نشست، کارکنان  روابط‌ عمومی  به تبادل نظر و ارائه پیشنهادات خود در خصوص  موضوعات مطرح شده پرداختند.

زهرا  حری

زهرا حری