لیست اخبار صفحه :2
اعلام نتایج سومین روز از دور اول رقابت های والیبال بانوان ویژه جشنواره ورزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران

مدیریت تربیت بدنی، نتایج سومین روز از رقابت های والیبال بانوان ویژه جشنواره ورزشی کارکنان، بازنشستگان و اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت هفته تربیت بدنی را اعلام کرد.

نشست خبری سی و ششمین همایش بین‌المللی بیماری‌های کودکان و اولین همایش بین‌المللی پرستاری کودکان برگزار شد
بزرگترین رویداد علمی طب کودکان

نشست خبری سی و ششمین همایش بین‌المللی بیماری‌های کودکان و بیست و دومین همایش پرستاری کودکان به‌عنوان بزرگترین رویداد علمی در حوزه طب کودکان با حضور دبیران علمی، اجرایی و نمایندگان رسانه‌های مطرح از جمله صدا و سیما، شبکه سلامت، ایرنا و مجله زنان برگزار شد. در این نشست، جزئیات برنامه‌های علمی، کارگاه‌ها و سخنرانی‌های تخصصی این همایش با حضور دکتر رضا شروین بدو، رئیس بیمارستان، دکتر علی اکبر زینالو رئیس همایش، دکتر محمودرضا اشرفی، دبیر علمی، دکتر محمدتقی مجنون، دبیر اجرایی و دکتر مرتضی حیدری مسئول پنل محققان جوان در همایش بیماری‌های کودکان ارائه و بر اهمیت آن در بهبود سلامت کودکان و ارتقای دانش پرستاری تأکید شد.

سی و ششمین همایش بین‌المللی کودکان با  تمرکز بر هوش مصنوعی و سلامت کودکان برگزار می شود
نشست خبری سی و ششمین همایش بین‌المللی کودکان برگزار شد

سی و ششمین همایش بین‌المللی کودکان با تمرکز بر هوش مصنوعی و سلامت کودکان برگزار می شود

سی و ششمین همایش بین‌المللی کودکان، با نگاهی نوآورانه به آینده سلامت کودکان، از ۱۲ تا ۱۵ مهرماه برگزار می‌شود. در این رویداد، متخصصان و پژوهشگران از سراسر جهان گرد هم می‌آیند تا آخرین دستاوردهای هوش مصنوعی در تشخیص و درمان بیماری‌های کودکان را بررسی کنند.

پیام تبریک مدیر و رئیس گروه تخصصی سلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت روز جهانی بهداشت محیط

دکتر صدرایی مدیر گروه سلامت محیط و کار و مهندس قنبرزاده رئیس گروه بهداشت محیط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت روز جهانی بهداشت محیط پیامی را ارسال کردند.

تامز لایف: حضور غرورانگیز پدران، مادران و استادان در شب تاریخی و خاطره انگیز فارغ التحصیلی
قسمت دوم

حضور پدران و مادران به همراه فرزندانشان در مراسم نهمین جشن یکپارچه دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشکی تهران در محل دانشکده پزشکی و اجرای برنامه های متنوع همراه با قرائت سوگند، شبی تاریخی و خاطره انگیز را رقم زد. در این مراسم افزون بر تقدیر از دانشجویان برتر در مقاطع مختلف از استادان برگزیده هم قدردانی شد. دکتر نیما رضائی، دکتر شعبان علیزاده و دکتر محمدعلی چراغی از استادان برگزیده در این مراسم بودند که خاطره روز فارغ التحصیلی خود را زنده کردند.

سینا رسانه، زیرساخت‌های جدیدی برای نمایش دستاوردهای علمی اساتید ایجاد می‌کند
نشست تخصصی هوش مصنوعی در روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران

سینا رسانه، زیرساخت‌های جدیدی برای نمایش دستاوردهای علمی اساتید ایجاد می‌کند

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران در نشست تخصصی هوش مصنوعی با کارشناسان سینا رسانه گفت: سینا رسانه، زیرساخت‌های جدیدی برای نمایش دستاوردهای علمی اساتید ایجاد می‌کند.