دکتر عرب علی بیک: نگاه ملی در حوزه فناوری برای جذب جوانان اهمیت بسزایی دارد
رئیس مرکز رشد فناوری اطلاعات سلامت دانشگاه، با اشاره به ضرورت نگاه ملی برای جذب جوانان، آن را زمینه ساز بهره مندی حداکثری از توسعه فناوری در آینده دانست.
همکاری دکتر محمد عبداللهی در راه اندازی دستورالعمل سازمان بهداشت جهانی (WHO) برای مدیریت بالینی مواجهه با سرب ۲۰۲۱
سازمان جهانی بهداشت (WHO) دستورالعمل مدیریت بالینی مواجهه با سرب را در سال 2021 راه اندازی کرد. در تهیه این کتاب دکتر محمد عبداللهی، استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران، در تهیه کتاب مشارکت اصلی داشته است.
برگزاری مراسم جشن آغاز سال تحصیلی 1401 - 1400 در دانشکده پیراپزشکی
دکتر علیزاده مراسم جشن آغاز سال تحصیلی 1401 - 1400 در دانشکده پیراپزشکی گفت: دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی تهران بودن، افتخار بزرگی است.
سومین جلسه کمیته بررسی علل مخاطرات پره ناتال مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در سال 1400
دکتر امیرحسین اورندی: حضور مسئولانه اساتید برجسته مجتمع در جلسات تحلیلی بررسی عوامل مرگومیر بیمارستانی موجب غنای علمی این کمیته ها و فرصتی طلایی در آموزش فراگیران است
با حضور معاون درمان و اعضای کمیته بیمارستانی مورتالیتی و موربیدیتی پره ناتال مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در سومین جلسه سال جاری این کمیته بر همکاری گروههای زنان و زایمان، نوزادان و بیهوشی در فرآیند تولد نوزادان پرخطر تأکید شد.
مصاحبه با دکتر الناز سالاری، دستیار بیمارستان آرش، رتبه دوم کشوری در آزمون بورد تخصصی
دکتر الناز سالاری، دستیار بیمارستان آرش در آزمون بورد تخصصی در رشته زنان و زایمان موفق به کسب رتبه دوم در سطح کشور شد.
بازدید مدیریتی ایمنی بیمار از بخش طبی 6 مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)
تیم مدیریتی ایمنی بیمار مجتمع با هدف صیانت بیماران از آسیب خطرات احتمالی و تامین بهبود و سلامت بیماران از بخش طبی 6 مجتمع بازدید کردند.
کارگاه مجازی آموزش مقدماتی کشت سلولی برگزار می شود
انجمن علمی دانشجویی علوم آزمایشگاهی دانشگاه علوم پزشکی تهران، کارگاه کشت سلولی مقدماتی را به صورت آنلاین برگزار می کند.
برگزاری جلسه کمیته مورتالیتی و موربیدیتی آبان ماه 1400 در بیمارستان آرش
جلسه کمیته مورتالیتی و موربیدیتی طبق زمابندی کمیته های در بیمارستان جامع بانوان آرش برگزار شد.
رئیس بیمارستان آرش: دوران رزیدنتی دوران کشف، جست و جو و خلاقیت است؛ یقین داشته باشید که کلید طلایی کامیابی تلاش است
با حضور دکتر تهرانیان از رتبه های برتر آزمون بورد تخصصی زنان و زایمان بیمارستان جامع بانوان آرش قدردانی شد.
15 آبان، مراسم تقدیر از دستیاران رتبه برتر آزمون دانشنامه تخصصی و فوق تخصصی دانشکده پزشکی برگزار می شود
مراسم تقدیر از 104 نفر از دستیاران رتبه برتر آزمون دانشنامه تخصصی و فوق تخصصی دانشکده پزشکی، 15 آبان در تالار ابن سینا برگزار می شود.