فراخوان برگزاری دومین جشنواره ورزشی دانشجویان بین الملل سراسر کشور

معاونت فرهنگی و دانشجویی پردیس بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران، درنظر دارد در راستای گسترش ورزش و امور فرهنگی جشنواره ورزشی ویژه دانشجویان بین الملل را برگزار کند.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، این جشنواره ورزشی شامل 12 رشته ویژه دختران و پسران که شامل: طناب زنی، دارت، آمادگی جسمانی، دومینو، فریزبی، شنا، تیراندازی، تنیس روی میز، بدمینتون، داژبال، طناب کشی و فوتسال است.
هدف از برگزاری جشنواره، گسترش ورزش و امور فرهنگی، حفظ روحیه نشاط و سلامت در بین دانشجویان است.
علاقه مندان به شرکت در جشنواره از  10 تا 17 دی برای ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به معاونت فرهنگی و دانشجویی پردیس بین الملل به آدرس: تهران، خیابان فلسطین جنوبی، کوچه حجت دوست، پلاک 25، طبقه چهارم (کاملیا داودزاده) مراجعه کنند.
برای دریافت پوستر جشنواره ورزشی به زبان فارسی،اینجا کلیک کنید.
برای دریافت پوستر جشنواره ورزشی به زبان انگلیسی، اینجا کلیک کنید.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی