مشارکت حداکثری دانشجویان پسر دانشگاه علوم پزشکی تهران در همایش کوهپیمایی مشترک دانشگاه های علوم پزشکی شهر تهران

همایش کوهپیمایی مشترک دانشگاه های علوم پزشکی شهر تهران، با مشارکت حداکثری دانشجویان پسر دانشگاه علوم پزشکی تهران در لواسانات برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، اردوی کوهپیمایی مشترک بین دانشگاه های علوم پزشکی شهر تهران به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی تهران در روز پنجشنبه 9 آذرماه 1402 ویژه دانشجویان پسر از ساعت 8 صبح تا 15 در اردوگاه امام خمینی(ره) لواسانات برگزار شد.
این همایش با مشارکت بیش از 200 دانشجو پسر برگزار شد که از این تعداد 120 دانشجو از دانشگاه علوم پزشکی تهران شرکت کرده بودند و دیگر شرکت کنندگان از دانشگاه های علوم پزشکی ایران، شهید بهشتی، بقیه الله(عج) و ... بودند.
از برنامه های قابل توجه در این کوهپیمایی، برگزاری مسابقات ورزش های همگانی شامل دارت، طناب کشی، بدمینتون، پرش جفت بود.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی