نخستین جلسه کمیته راهبردی نظام آموزشی کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد

نخستین جلسه کمیته راهبردی نظام آموزش کارکنان در سال 1402 در راستای «سیاست های کلی حوزه آموزش ضمن خدمت کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تهران» در مرکز آموزش ضمن خدمت کارکنان نظام سلامت کشور برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع، نخستین کمیته راهبردی نظام آموزشی کارکنان با حضور علیرضا عرب یارمحمدی و نیلوفر امیری مدیر و معاون توسعه سازمان و سرمایه انسانی دانشگاه، دکتر کامبیز مراد زاده معاون آموزشی و قائم مقام سرپرست مرکز آموزش ضمن خدمت کارکنان نظام سلامت کشور، سپیده مسعود رئیس گروه آموزش ضمن خدمت کارکنان و کارشناسان این حوزه برگزار شد.
چالش ها و مشکلات موجود، فرآیند برنامه ریزی حیطه آموزش ضمن خدمت کارکنان در سال 1403، تشکیل کارگروههای تخصصی براساس رسته و رشته های شغلی، روند صدور مجوزهای دوره ها و کارگاههای درخواستی واحدهای تابعه از جمله مواردی بود که در این نشست مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
براین اساس مقرر شد که پیرو مصوبات و دستورالعمل های ابلاغی قبلی، تمامی درخواست های برگزاری و فرآیند صدور مجوز در ابتدا به معاونت توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه ارسال و پس از مطرح شدن در کمیته راهبردی نظام آموزش کارکنان دانشگاه و صدور مجوز، جهت اجرا به واحدهای مربوطه و یا مرکز آموزش ضمن خدمت کارکنان نظام سلامت ارجاع شود.
همچنین در راستای انجام نیازسنجی و برنامه ریزی آموزشی سال1403، انعقاد تفاهم نامه آموزشی براساس ضوابط و دستورالعمل های ابلاغی با کارگروههای تخصصی در دستورکار نیمه دوم سال 1402 قرار گرفت.
در پایان با حضور معاون مدیر آمار و فناوری اطلاعات، درخواست های دوره های آموزشی واحد IT  مورد بررسی و تایید قرار گرفت و بطور کل 186 مجوز برای دوره های آموزشی درخواست شده از کلیه واحدهای تابعه دانشگاه که واجد شرایط احراز بودند، صادر شد.
الهام علی

الهام علی