نشست حضوری هم اندیشی استادان دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می شود

مدیریت هم اندیشی استادان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی تهران، نشست حضوری هم اندیشی استادان دانشگاه را با موضوع «جنگ غزه، زمینه ها و پیامدهای آن» برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، به همت مدیریت هم اندیشی استادان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی تهران، نشست هم اندیشی استادان دانشگاه علوم پزشکی تهران با موضوع « جنگ غزه، زمینه ها و پیامدهای آن » و با حضور دکتر ابراهیم متقی، استاد تمام روابط بین الملل دانشگاه تربیت مدرس برگزار می شود.
زمان، روز سه شنبه 2 آبان 1402 در ساعت 13:30 تا 15  در دانشکده پزشکی علوم پزشکی تهران واقع در خیابان انقلاب؛ خیابان قدس ؛ خیابان پور سینا، دانشکده پزشکی ؛ ساختمان اداری، سالن شورا است.
توضیح اینکه، کارگاه به صورت حضوری است و علاقمندان می توانند برای ثبت نام به آدرس سایت https://B2n.ir/t25689 مراجعه کنند.

زهرا  حری

زهرا حری