پیام تبریک معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت روز پزشک

دکتر سید فرشاد علامه معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران در پیامی فرا رسیدن یکم شهریور ماه سالروز بزرگداشت حکیم نامدار ابوعلی سینا و روز پزشک را به جامعه پزشکی تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت آموزشی، متن این پیام بدین شرح است:

یکم شهریور ماه، زاد روز دانشمند بزرگ، طبیب برجسته  و نامدار ایرانی، شیخ‌الرئیس ابوعلی سینا بهانه ای است برای پاسداشت خدمات و ایثار جامعه پزشکی کشور که آسایش، آرامش و شادمانی خویش را در تسکین درد بیماران و کاهش رنج آنان می دانند.پزشکانی که برای سلامت و نجات جان هم نوع به سوگند و عهد خود با پروردگار یکتا وفادار هستند و از هیچ کوششی دریغ ندارند.

اینجانب ضمن قدردانی از زحمات ارزشمند تمامی پزشکان، این روز  خجسته را به خانواده بزرگ جامعه پزشکی  به‌ویژه اساتید، پزشکان و دانشجویان پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران تبریک و تهنیت عرض کرده و دوام توفیقات و مزید صحت و سلامت این عزیزان را در راه خدمت به دردمندان و بیماران مسألت دارم.
آذر شهبازی

آذر شهبازی