پیام تسلیت دکتر ناطقی درپی درگذشت سرکار خانم نرگس آزاد، کارشناس بیهوشی بیمارستان بهارلو

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، دکتر سعید ناطقی، معاون درمان دانشگاه در پیامی درگذشت سرکار خانم نرگس آزاد، کارشناس بیهوشی بیمارستان بهارلو را تسلیت گفت.
الّذین إذا أصابتْهمْ مصیبةٌ قالوا إنّاللّه و إنّاإلیْه راجعون
با نهایت تاسف و تاثر و تسلیم بر مشیت الهی، درگذشت همکار گرامی سرکار خانم نرگس آزاد، کارشناس بیهوشی بیمارستان بهارلو.، باعث تأثر و تألم فراوان گردید، که به دشواری به باور مینشیند ولی در برابر تقدیر پروردگار چارهای جز تسلیم و رضا نیست.
اینجانب به نمایندگی از همه کارکنان معاونت درمان دانشگاه، ضمن عرض تسلیت و همدردی با خانواده معزز این همکار گرانقدر، برای آن مرحومه مغفرت واسعه الهی و جایگاهی والا در بهشت برین و برای بازماندگان ایشان صبرو بردباری در تحمل این مصیبت را مسئلت دارم.
دکتر سعید ناطقی
معاون درمان