گرامیداشت روز مقاومت اسلامی؛ روز اقتدار و عزت مسلمین

بیست و سه مرداد روز مقاومت اسلامی و تداعی سی و سه روز مقاومت و پایداری حزب الله گرامی باد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، روز 23 مرداد سالگرد پیروزی و مقاومت 33 روزه حزب الله  لبنان در برابر رژیم صهیونیستی به عنوان «روز مقاومت اسلامی» نام گذاری شده است.
این روز یادآور یکی از تحولات مهم تاریخی در دوران پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران است، مردم لبنان در نبرد سی و سه روزه ارتش رژیم اشغالگر قدس را به خاک سیاه نشاندند و باردیگر، واژه مقاومت را برای محرومان و ستم دیدگان جهان معنا کردند و به همه یاد آور شدند که صلاح کار در برابر دشمن متجاوز مانند رژیم غاصب اسرائیل، مقاومت است.
با پیروزی حزب الله در جنگ 33 روزه، این گروه کوچک ملی لبنان به شکل تشکل منطقه ای و جهانی تبدیل شده و اکنون به عنوان یک بازیگر موثر منطقه ای و جهانی مطرح است.
مقام معظم رهبری (مدظلله العالی) می فرمایند: «گزینه قطعی ملت ایران در مواجهه با دشمن، مقاومت در همه زمینه هاست؛ چرا که مذاکره با دولت کنونی آمریکا سم است. البته جنگی نخواهد شد؛ بلکه برخورد، برخورد اراده هاست. در این زمینه، اراده ملت ایران و نظام اسلامی قوی تر از دشمن است و به فضل الهی این بار هم پیروز خواهیم شد.»
این روز پر افتخار، سالگرد مقاومت و پیروزی مقتدرانه حزب الله در برابر رژیم خونخوار اسرائیل گرامی باد.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی