تامز لرن: کارگاه آموزشی مدیریت شهرت و نفوذ علمی و تأثیر آکادمیک اینفلوئنسرها در گسترش مرجعیت علمی
در کارگاه آموزشی «آلتمتریکس و مدیریت شهرت علمی» که دکتر ماشاءاله ترابی برای مراکز تحقیقاتی «محیط زیست» و « جراحی های فک و صورت» برگزار کرد، اهمیت استفاده از شاخصهای آلتمتریکس برای سنجش نفوذ علمی پژوهشگران در شبکههای اجتماعی و فضای مجازی مورد بررسی قرار گرفت. این شاخصها به پژوهشگران امکان میدهد تا میزان دیدهشدن و تاثیر کارهای علمی خود را در بسترهای عمومی ارزیابی کنند و از آن برای افزایش استناد به مقالات و تقویت هویت علمی خود بهره ببرند. دکتر ترابی بر ضرورت حضور اعضای هیئت علمی در شبکههای اجتماعی تأکید کرد و آن را راهبردی برای ارتقای مرجعیت علمی و اعتبار دانشگاهی دانست. در پایان این کارگاه، مصاحبه ای با تعدادی از اعضای هیئت علمی شرکتکننده انجام شد و این اساتید ضمن تأکید بر اهمیت موضوع کارگاه، خواستار ادامه و برگزاری مستمر آن شدند.
تامز لرن: دوره آموزشی مهارت های زندگی «تفکر نقاد» در دانشگاه علوم پزشکی تهران
در این برنامه از تامز لرن، گزارشی از کارگاه مهارت های زندگی «تفکر نقاد» تهیه شده است. دکتر سعیده مصطفوی، روانشناس بالینی و کارشناس بالینی واحد آموزش بهداشت و ارتقای سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران و مدرس کارگاه، آموزش تفکر نقاد را به عنوان یکی از مهارت های مهم و کاربردی زندگی ضروری دانست و افزود: مهارت تفکر نقاد در ارتباط متقابل با مهارت تفکر خلاق است و به حل مسئله و تصمیم گیری درست کمک می کند. حمیده جعفری، رئیس حسابداری دانشکده طب ایرانی و مهدی پرهیزکار کارشناس امور رایانه از شرکت کنندگان کارگاه نیز بر اهمیت آموزش تفکر نقاد در ارتقا مهارت های زندگی و حرفه ای افراد تاکید کردند.
تامز لرن: دوره آموزشی با افکار مزاحم چگونه برخورد کنیم؟
این برنامه از تامز لرن، به کارگاه آموزشی با عنوان «با افکار مزاحم چگونه برخورد کنیم» اختصاص دارد. دکتر مهتاب بیات ریزی، دکترای مشاوره و مدرس کارگاه، نحوه مدیریت افکار، قدرت ذهن، راه حل های جلوگیری از افکار منفی را آموزش می دهد و تاکید دارد، همان قدر که برای حوزههای مختلف زندگی فردی خود وقت میگذارید؛ در زمینه آموزش مهارتها و موضوعات روانشناسی نیز وقت بگذارید زیرا که همه ما شایسته یک زندگی خوب هستیم.
تامز لرن: نخستین کنگره ملی و بین المللی سیاستگذاری و تازه های سلامت در حوزه سالمندی
باتوجه به پیشگامی دانشگاه علوم پزشکی تهران در عرصه طب سالمندی و ضرورت توجه به سلامت سالمندان، نخستین کنگره ملی و بین المللی سیاستگذاری و تازه های سلامت در حوزه سالمندی برگزار شد. در این برنامه از تامز لرن، دکتر علیرضا نمازی متخصص سالمندی دانشگاه علوم پزشکی تهران و رئیس کنگره، دکتر امیرحسین تکیان استاد سیاستگذاری سلامت دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران و دکتر احمد دلبری رئیس انجمن علمی سالمند شناسی و طب سالمندان ایران، باتوجه به شتاب فزاینده جمعیت سالمندی در کشور، بر اهمیت سیاستگذاری، ایجاد زیرساخت های مورد نیاز و اجرای سند ملی سالمندان تاکید کردند. در کنار اجرای سیاست های جوانی جمعیت، توجه به سلامت سالمندان نیز اهمیت بسزایی دارد. سلامت سالمندی دارای ابعاد مختلف اجتماعی، روانی و اقتصادی است و افراد از سنین نوجوانی، جوانی و میان سالی باید اماده ورود به این دوره زندگی شوند. سالمندان با انجام معاینات دوره ای، مصرف مایعات و غذای سالم، خواب کافی و فعالیت فیزیکی و ذهنی مناسب می توانند با کیفیت بهتری زندگی کنند.
تامز لرن: ششمین دوره مینیاتور تاک؛ عوارض بیخوابی روی بدن
این برنامه از تامز لرن به ششمین دوره مینیاتور تاک، با هدف افزایش مهارت فن بیان دانشجویان اختصاص دارد. در مینیاتورتاک دانشجویان دانشگاه های سراسر کشور در مرکز طبی کودکان دانشگاه علوم پزشکی تهران با ارایه های کوتاه، مهارت های لازم سخن وری را تمرین می کنند. در این بخش، ابوالفضل دخت عبدل، دانشجوی پزشکی، درباره عوارض بیخوابی روی بدن توضیح می دهد
تامز لرن: ششمین دوره مینیاتور تاک در دانشگاه علوم پزشکی تهران ( پیشگیری از دردهای پنهان)
این برنامه از تامز لرن به ششمین دوره مینیاتور تاک، با هدف افزایش مهارت فن بیان دانشجویان اختصاص دارد. در برنامه مینیاتورتاک که در مرکز طبی کودکان دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می شود، دانشجویان دانشگاه های سراسر کشور با ارایه های کوتاه، مهارت های لازم سخن وری را تمرین می کنند. در این بخش، امیرپارسا میرصادقی، دانشجوی مهندسی پزشکی دانشگاه امیرکبیر، درباره پیشگیری از دردهای پنهان توضیح می دهد.
تامز لرن: برگزاری کارگاه کنترل محیطی و مبارزه با مهاجم آفت آئدس
با توجه به شیوع تب دنگی ناشی از گزش پشه آئدس در برخی استانهای کشور و احتمال گسترش آن به دیگر مناطق، کارگاه آموزشی ویژه کارشناسان بهداشت محیط در تهران برگزار شد. در این دوره آموزشی که با همکاری مشترک گروه سلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران و مرکز بهداشت جنوب تهران، با مشارکت سایر معاونتهای بهداشت و شبکههای بهداشت استان تهران برگزار شد، کارشناسان با آخرین روشهای مبارزه با پشه آئدس آشنا شدند. در این کارگاه، مهندس رضا یوسفی، کارشناس برنامه مبارزه با ناقلین معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران، در زمینه نحوه شناسایی زیستگاههای پشه آئدس، روشهای مدیریت و بهسازی محیط برای کنترل این پشهها، روشهای مبارزه شیمیایی با لارو و پشه بالغ آئدس و نحوه کار با انواع دستگاههای سمپاشی آموزش داد. در ادامه کارشناسان بهداشت محیط شهرستان ری، اسلامشهر و مرکز بهداشت جنوب دانشگاه علوم پزشکی تهران، اقدامات انجام شده در شناسایی مناطق پر خطر و اجرای برنامههای مبارزه با پشه آئدس در مناطق تحت پوشش خود را تشریح کردند.
تامز لرن: نگاهی به برگزاری نخستین دوره تکمیلی کمک پرستاری در دانشگاه علوم پزشکی تهران
نخستین دوره تکمیلی کمک پرستاری به منظور افزایش توانمندی های علمی و مهارتی 293 کمک پرستار حائز شرایط از تابستان سال 1402 تا بهار 1403 برگزار و در آیین اختتامیه آن در 7 شهریور 1403، از برگزیدگان این دوره قدردانی شد. دکتر کامبیز مرادزاده معاون آموزشی و قائممقام سرپرست مرکز آموزش ضمن خدمت کارکنان نظام سلامت کشور با حضور در استودیو شفا جزییات برگزاری این دوره و مزایای آن را برشمرد.
تامز لرن: برگزاری کارگاه تخصصی فن بیان و سخنوری در دانشگاه علوم پزشکی تهران
به همت مدیریت توسعه سازمان و سرمایه انسانی و گروه آموزش ضمن خدمت دانشگاه علوم پزشکی تهران، کارگاه تخصصی با موضوع فن بیان و سخنوری برگزار شد. دکتر علی مظفر، مدرس این کارگاه، با تاکید بر اهمیت این مهارتها برای افرادی که با ارباب رجوع در ارتباط هستند، بیان کرد: تسلط بر فن بیان و سخنوری، نه تنها برای مسئولان و مقامات، بلکه برای همه کارمندان نیز امری ضروری است و میتواند نقش مهمی در موفقیت شغلی و بهبود روابط بینفردی ایفا کند. سپیده مسعود، رئیس گروه آموزش کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تهران، نیز در این خصوص گفت: هدف اصلی برگزاری این دوره، ارتقای سطح مهارتهای ارتباطی کارکنان و ایجاد یک محیط کاری حرفهایتر و پویاتر است. ما امیدواریم با برگزاری چنین کارگاههایی، توانمندسازی کارکنان در حوزههای مختلف ارتباطی، رفتار اداری و سازمانی به طور مستمر ادامه پید ا کند. وی افزود: در صورت موفقیتآمیز بودن این مدل آموزشی، برنامهریزی گستردهتری برای برگزاری دورههای مشابه در آینده خواهیم داشت.
تامز لرن: برگزاری کارگاه آموزشی مشتریمداری با تأکید بر «اخلاق حرفهای» در دانشگاه علوم پزشکی تهران
علیرضا عرب یارمحمدی، مدیر توسعه سازمان و سرمایه انسانی، با بیان اینکه هدف از برگزاری کارگاه ارتقای سطح رضایتمندی مراجعه کنندگان و مشتریان درون سازمانی و برون سازمانی از خدمات دانشگاه است؛ گفت: در این جلسه، مباحث نظری مشتریمداری بررسی و چالشهای موجود در ارتباط با مشتریان مطرح شد. در ادامه سپیده مسعود، رئیس گروه آموزش ضمن خدمت کارکنان دانشگاه، درباره نحوه برگزاری کارگاه و حوزه های مورد بحث آن توضیح داد. حامد بوداغی، معاون مدیر توسعه سازمان و سرمایه انسانی و رئیس اداره بازنشستگی دانشگاه و دکتر شیما خسروی، معاون مدیر توسعه سازمان و سرمایه انسانی بر ضرورت برگزاری کارگاه و تاثیر آن در افزایش رضایتمندی کارکنان تاکید کردند که در فیلم مشاهده می کنید.