• تاریخ انتشار : 1403/10/16 - 13:21
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 25
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تشخیص بهنگام و درمان ناباروری

برگزاری جلسه آموزشی مجازی در خصوص راهنمای بالینی هماهنگ کشوری پیشگیری تشخیص بهنگام و درمان ناباروری در معاونت بهداشت

جلسه آموزشی راهنمای بالینی هماهنگ کشوری پیشگیری , تشخیص بهنگام و درمان ناباروری در قالب نظام ارجاع و سطح بندی خدمات در راستای ماده 42 قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، با حضور پزشکان مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی مرکز بهداشت و شبکه‌های تحت پوشش دانشگاه، به صورت مجازی و در بستر اسکای روم برگزار شد.

برگزاری جلسه آموزشی مجازی در خصوص راهنمای بالینی هماهنگ کشوری پیشگیری تشخیص بهنگام و درمان ناباروری در معاونت بهداشت

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، جلسه آموزشی راهنمای بالینی هماهنگ کشوری پیشگیری, تشخیص بهنگام و درمان ناباروری در قالب نظام ارجاع و سطح بندی خدمات در راستای ماده 42 قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، روز چهارشنبه 12 دی 1403 با حضور پزشکان مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی مرکز بهداشت و شبکه‌های تحت پوشش دانشگاه، به صورت مجازی و در بستر اسکای روم برگزار شد.

در ابتدا دکتر نرجس توکلی کیا سرپرست گروه جوانی جمعیت و سلامت خانواده معاونت بهداشت، به ابلاغ دستورالعمل کشوری  پیشگیری، تشخیص بهنگام و درمان ناباروری در قالب نظام ارجاع و سطح بندی خدمات ارسالی از وزارت متبوع اشاره کرد و همچنین بر بیماریابی فعال در مورد شناسایی زوجین نابارورو رعایت سطوح ارجاع  طبق دستورالعمل مذکور توسط پزشکان تاکید کرد.

سپس زهره میرسعیدی کارشناس جوانی جمعیت، به تشریح کامل راهنمای بالینی هماهنگ کشوری پیشگیری، تشخیص بهنگام و درمان ناباروری در قالب نظام ارجاع و سطح بندی خدمات، پرداخت. ایشان در مقدمه اهمیت ارائه و ساماندهی خدمات ناباروی در قالب نظام ارجاع و اهمیت پیشگیری و تشخیص به هنگام ناباروری در سطح اول نظام سلامت شامل تمامی خانه‌های بهداشت، پایگاه‌های سلامت، مراکز خدمات جامع سلامت را تببین کرد. سپس در خصوص سطوح ارائه خدمات ناباروری در بخش دولتی و خدمات ارائه شده در هر سطح و نشاندار کردن زوجین نابارور، ارزیابی زنان و دختران واجد شرایط از نظر مشکلات باروری/ناباروری و عوامل مستعد کننده توسط بهورز مراقب سلامت و همچنین ارزیابی و طبقه بندی و اقدام توسط ماما، پزشک زن و پزشک مرد و موارد نیازمند ارجاع به سطح 2 و 3 و شاخص‌های مهم برنامه، توضیحات لازم را ارائه داد و بر لزوم اجرای برنامه و جمع آوری آمار مربوط به شناسایی و ارجاع گروه هدف در قالب فایل اکسل ارسالی تاکید کرد.

در پایان در مورد سوالات و چالش‌های مربوطه به بحث و تبادل نظر پرداخته شد.

  • گروه خبری : معاونت بهداشت,جوانی جمعیت
  • کد خبر : 288000
اسماعیل  استاجی
تهیه کننده:

اسماعیل استاجی