لیست اخبار صفحه :10
 هشدار جدی: داروهای خواب‌آور، قاتلان خاموش جاده‌ها!
پویش نه به تصادف

هشدار جدی: داروهای خواب‌آور، قاتلان خاموش جاده‌ها!

دکتر محمود بیگلر، رئیس مجموعه داروخانه‌های ۱۳ آبان و رئیس مرکز رشد فرآورده‌های دارویی دانشگاه علوم پزشکی تهران، با پیوستن به پویش «نه به تصادف» و با تأکید بر اهمیت آگاهی‌بخشی در این زمینه، هشدار داد که مصرف برخی داروهای خواب‌آور و تأثیرگذار بر هوشیاری، می‌تواند خطرات جدی در حین رانندگی ایجاد کند. بسیاری از این داروها، از جمله داروهای مربوط به بیماری‌های قلبی، دیابت و حتی داروهای ساده‌ای مانند قرص‌های ضد ماشین‌گرفتگی، ممکن است باعث خواب‌آلودگی یا افت فشار خون شوند و خطر تصادف را افزایش دهند. از این‌رو، ضروری است که بیماران هنگام تهیه دارو، از داروسازان و متخصصان فنی داروخانه‌ها درباره عوارض جانبی آن‌ها مشورت بگیرند و در صورت ایجاد خطر، از رانندگی پرهیز کنند. وی افزود: مجموعه داروخانه‌های ۱۳ آبان و مرکز رشد فرآورده‌های دارویی، با همراهی کارکنان خود، به این پویش ملی می‌پیوندند.

 پویش نه به تصادف؛ آینده‌ای ایمن برای کودکانمان

پویش نه به تصادف؛ آینده‌ای ایمن برای کودکانمان

دکتر رضا شروین بدو، فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان و معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران، در پویش "نه به تصادف" تأکید کرد که کودکان در حوادث رانندگی از آسیب‌پذیرترین گروه‌ها هستند. با نزدیک شدن به سال نو و افزایش سفرهای خانوادگی، رعایت نکات ایمنی برای حفظ جان کودکان بیش از هر زمان دیگری اهمیت دارد. کودکان، امید آینده و سرمایه‌های گران‌بهای زندگی هستند و گاهی رعایت یک نکته ساده می‌تواند جان آن‌ها را از خطرات جدی نجات دهد. یکی از مهم‌ترین توصیه‌ها، توجه به محل نشستن کودکان در خودرو است. صندلی جلو به هیچ عنوان جای مناسبی برای کودکان نیست، چرا که در صورت وقوع تصادف، باز شدن کیسه هوا می‌تواند ضربه شدیدی به کودک وارد کند. بهترین مکان برای کودکان، صندلی عقب خودرو است که حتماً باید مجهز به صندلی ایمنی مناسب سن و جثه آن‌ها باشد. برای نوزادان و خردسالان نیز باید از صندلی‌های مخصوص و کمربندهای ایمنی استاندارد استفاده شود تا از پرتاب شدن یا برخورد شدید آن‌ها با بخش‌های داخلی خودرو جلوگیری شود.

برگزاری جلسه اسفند ماه کارشناسان مسئول شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر

برگزاری جلسه اسفند ماه کارشناسان مسئول شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر

جلسه کارشناسان مسئول شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر با حضور دکتر علیرضا عباسی، مدیر شبکه، به منظور پیگیری مصوبات جلسه قبل و ارائه گزارشی از برنامه های اجراشده و برنامه های در پیش رو و طرح چالش ها و مشکلات در واحدهای فنی برای ارائه راهکار برگزار شد.

آخرین جلسه هیئت رئیسه مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره )برگزار شد
با تقدیر از اعضای تیم رهبری و مدیریت مجتمع

آخرین جلسه هیئت رئیسه مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره )برگزار شد

رئیس مجتمع در سی و هفتمین جلسه هیئت رئیسه مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، با اشاره به اهمیت حوزه سلامت، داشتن مسئولیت در این حوزه را فرصتی بزرگ برای خدمت گذاری دانست.

اصلاح رفتار رانندگی، راهی برای نجات جان‌ها!
پویش نه به تصادف

اصلاح رفتار رانندگی، راهی برای نجات جان‌ها!

دکتر علیرضا اولیائی منش استاد سیاستگذاری سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: پویش ملی «نه به تصادف»، ابتکاری پیشگامانه از وزارت بهداشت، با هدف کاهش چشمگیر تلفات و آسیب‌های جاده‌ای است. این پویش ۴۵ روزه، که سرآغازی برای اقدامات مستمر در این حوزه خواهد بود، پاسخی به یک بحران ملی است؛ چراکه سالانه بیش از ۲۰ هزار نفر از هموطنانمان در تصادفات جان خود را از دست می‌دهند و چندین برابر این تعداد دچار آسیب‌های جبران‌ناپذیر می‌شوند. هر یک از این تلفات، نه‌تنها یک زندگی را از بین می‌برد، بلکه خانواده‌ای را داغدار و جامعه‌ای را متأثر می‌کند. نکته حیاتی اینجاست که بیش از ۵۰ درصد تصادفات ناشی از عوامل انسانی است و با اصلاح رفتارهای رانندگی، می‌توان از وقوع آن‌ها جلوگیری کرد. این یعنی نیازی به تغییرات بزرگ در جاده‌ها یا خودروها نیست، بلکه فقط باید خودمان را اصلاح کنیم!  دکتر علیرضا اولیائی منش، با افتخار به این پویش می‌پیوندم و از تمامی همکارانم در حوزه بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، به‌ویژه در مناطق جنوب تهران، ری و اسلامشهر، که جمعیتی بالغ بر ۳.۵ میلیون نفر را تحت پوشش دارند، دعوت می‌کنم که به این حرکت ملی بپیوندند.