لیست اخبار صفحه :3442
دکتر بهرام عین‌اللهی: بیمارستان امام خمینی (ره) در حرکت انقلاب ما پیشتاز و همیشه در صحنه‌ها برای خدمت به مردم سرآمد بوده و هست
بازدید وزیر بهداشت از مرکز واکسیناسیون مهدی کلینیک

دکتر بهرام عین‌اللهی: بیمارستان امام خمینی (ره) در حرکت انقلاب ما پیشتاز و همیشه در صحنه‌ها برای خدمت به مردم سرآمد بوده و هست

وزیر بهداشت به همراه سرپرست دانشگاه در راستای برنامه سرعت بخشی به واکسیناسیون همگانی کووید 19 از سایت واکسیناسیون مهدی کلینیک بازید و از نزدیک در جریان روند اقدامات انجام‌شده در این مرکز قرار گرفت.

دکتر محمدعلی صحرائیان:  کشورمان را بهتر از آنچه تحویل گرفتیم به آیندگانمان تحویل بدهیم
گفت‌وگویی از جنس زندگی و جنگ با مشاور رئیس دانشگاه در امور فناوری و تحقیقات، رزمنده و جانباز دفاع مقدس (بخش دوم و پایانی)

دکتر محمدعلی صحرائیان: کشورمان را بهتر از آنچه تحویل گرفتیم به آیندگانمان تحویل بدهیم

دکتر احسان مقیمی مدیر دفتر امور ایثارگران به مناسبت هفته دفاع مقدس، گفت و گویی صمیمانه با دکتر محمدعلی صحرائیان، مشاور رئیس دانشگاه در امور فناوری و تحقیقات انجام داد. در این مصاحبه خاطرات انقلاب و دفاع مقدس از زبان دکتر صحرائیان روایت شد که بخش دوم را در ادامه می خوانید.

مصاحبه دکتر علامه رئیس دومین کنگره مدیریت و درمان کووید19، ثبت تجربه ها با خبرگزاری صدا و سیما

مصاحبه دکتر علامه رئیس دومین کنگره مدیریت و درمان کووید19، ثبت تجربه ها با خبرگزاری صدا و سیما

دکتر سید فرشاد علامه معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران در حاشیه دومین کنگره مدیریت و درمان کووید19در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما گفت: در این کنگره تجربیات مختلف برای کنترل کرونا در حوزه‌های درمان، بهداشت، آموزش و حتی فناوری‌های نوآورانه از سراسر کشور مطرح و این تجربیات در دبیرخانه همایش بررسی و داوری می‌شود. وی افزود: هدف از این همایش بررسی تجربیات موفق و درس گرفتن از آن‌ها است و همچنین تلاش داریم تا از تکرار اشتباهات و تجربیات ناموفق جلوگیری کنیم.

دکتر ذاکریان: برای دانشگاهی پویاتر، قوی‌تر و منسجم‌تر تلاش کنیم
معرفی راه‌های ارتباط مستقیم با معاونت توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه

دکتر ذاکریان: برای دانشگاهی پویاتر، قوی‌تر و منسجم‌تر تلاش کنیم

دکتر ابوالفضل ذاکریان، معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه روز چهارشنبه 31 شهریور 1400 در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه در خصوص ایجاد راه‌های تماس همکاران دانشگاهی با مجموعه مدیریت توسعه دانشگاه گفت: در گام اول تصمیم گرفتیم که راهی برای ارتباط بدون واسطه جامعه دانشگاهی با معاونت توسعه ایجاد کنیم. برای این کار با کمک همکاران روابط عمومی دانشگاه، سه مسیر متفاوت برای این امر اختصاص دادیم. مسیر اول شماره واتس‌آپی (09384902405)است که من شخصاً پیام‌های آن را خواهم دید، پیگیری می‌کنم و در صورت لزوم پاسخ‌ خواهم داد. مسیر دوم ارسال پیام از طریق پست الکترونیک معاونت(vcmdrp@tums.ac.ir) است که پیش‌ازاین نیز فعال بوده است. مسیر سوم استفاده از فرم ارسال نظرات در سایت معاونت (https://b2n.ir/vcmdrp)است. من از همه همکاران عزیز خواهش می‌کنم دست در دست هم، برای دانشگاهی پویاتر، قوی‌تر و منسجم‌تر تلاش کنیم.

تجلیل از مدافعان سلامت مجتمع بیمارستانی امام (ره) در چهل و یکمین سالروز نکوداشت دفاع مقدس

تجلیل از مدافعان سلامت مجتمع بیمارستانی امام (ره) در چهل و یکمین سالروز نکوداشت دفاع مقدس

چهارشنبه 31 شهریور 1400 به مناسبت آغاز چهل و یکمین سالروز بزرگداشت دفاع مقدس و در پی هماهنگی معاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه و معاونت فرهنگی دانشجویی این مرکز با حضور دکتر عبدالرحمن رستمیان معاون فرهنگی دانشگاه، مسئولان سپاه منطقه 11 تهران بزرگ و نمایندگان آستان قدس رضوی، پرستو آریاملو مدیر پرستاری، مهندس سورکی مدیر امور مالی، مصطفی مرادی دلیر مدیر پشتیبانی، حسن رضانژاد رئیس حراست، رحمان شعبان نیا رئیس امور عمومی تصویربرداری و جمعی از اساتید، کادر درمانی و پشتیبانی مجتمع با اجرای مراسم سرودخوانی نوجوانان بسیجی، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره بنیان‌گذار انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) و حماسه‌آفرینان دفاع مقدس با اهدای شاخه‌های گل به کادر درمانی از جان‌فشانی‌های مدافعان سلامت این مرکز تجلیل و قدردانی شد.