جلسه توجیهی میز خدمت در بیمارستان فارابی برگزار شد
مسئولان واحدهای بیمارستان فارابی با نحوه گردش کار میز خدمت دانشگاه آشنا شدند.
بازدید مدیریتی ایمنی از بخش ICU اورژانس مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)
در بازدید مدیریتی ایمنی از بخش ICU اورژانس مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در خصوص مشکلات موجود یا بالقوه واحد که ممکن است ایمنی بیمار را به مخاطره بیندازد بحث و تبادلنظر شد.
جلسه کمیته مدیریت خطر حوادث و بلایای بیمارستان فارابی برگزار شد
گزارش فعالیت های واحد مدیریت خطر حوادث بیمارستان فارابی در آبان ماه 98 اعلام شد.
درخشش دو دانشجوی دانشگاه در اولین مراسم اختتامیه جشنواره بین المللی سیمرغ
دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران، دو مقام دومی در بخش هنرهای تجسمی دهمین جشنواره فرهنگی هنری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کسب کردند.
اولین جلسه کمیته اجرایی ششمین جشنواره دانشجویی ابن سینا برگزار شد
باحضور دکتر پورغریب معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه، اولین جلسه کمیته اجرایی جشنواره ابن سینا در سال 98 برگزار شد.
کمیته ایمنی زیستی دانشکده پزشکی، آزمون آنلاین ایمنی زیستی را برگزار کرد
آزمون آنلاین ایمنی زیستی صبح امروز دوشنبه 28 آبان برای 80 نفر از دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشکده پزشکی برگزار شد.
برگزاری جلسه هیات رئیسه دانشکده داروسازی
جلسه هیات رئیسه دانشکده داروسازی برگزار شد.
بازدید مدیریتی ایمنی از بخش خون مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)
در بازدید مدیریتی ایمنی از بخش خون مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در خصوص مشکلات موجود یا بالقوه واحد که ممکن است ایمنی بیمار را به مخاطره بیندازد بحث و تبادلنظر شد.
بازدید کارشناسان هیئتامنای صرفهجویی ارزی از مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)
کارشناسان هیئتامنای صرفهجویی ارزی شنبه 4 آبان ماه 98 از مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) بازدید کرد.
سروهای دانشکده پزشکی
شهید علیاکبر پیرویان
دانشکده پزشکی ۵۲ شهید داده است که ۳۶ نفر ایشان دانشجوی پزشکی و ۱۶ نفر هم پزشکان فارغ التحصیل هستند. از بین طبیبان فارغالتحصیل شهید، ۸ نفرپزشک عمومی، ۳ نفر جراح، دو نفر ارتوپد، یک نفر متخصص گوش و حلق و بینی و یک نفر روانپزشکاند.