لیست اخبار صفحه :592
مشق زندگی، مروری بر اشعار و دلنوشته های استاد حسن جمشیدیان، قسمت اول
تلویزیون اینترنتی دانشگاه - برنامه نغمه طبیب

مشق زندگی، مروری بر اشعار و دلنوشته های استاد حسن جمشیدیان، قسمت اول

هنرهای ناب ایرانی در یک هم‌آوایی به یادماندنی. مجموعه «نغمه طبیب» در قسمت اول «مشق زندگی; مروری بر اشعار و دلنوشته های استاد حسن جمشیدیان»، میزبان استاد ارجمند حسن جمشیدیان است. در این برنامه، ایشان به خوانش منتخبی از اشعار و دلنوشته‌های خود می‌پردازند. این محفل ادبی با نوای زنده‌ی ساز اصیل سنتور و نمایش آثار خوشنویسی نستعلیق، فضایی مسحورکننده و ژرف برای دوستداران فرهنگ و ادب پارسی فراهم آورده است. اجرای برنامه و تک نواز سنتور آقای حسین وش و خوشنویی آن بر عهده آقای حسین گله داری، دانشجوی رشته پزشکی بوده است.

با حضور حجت الاسلام والمسلمین ابوترابی فرد بیستمین جلسه هیئت رئیسه مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) برگزار شد

با حضور حجت الاسلام والمسلمین ابوترابی فرد بیستمین جلسه هیئت رئیسه مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) برگزار شد

در بیستمین جلسه هیئت رئیسه مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، ضمن اشاره به جایگاه منحصربفرد این مرکز در حائز بودن برندهای علمی و اخلاقی، بر اهمیت تقویت پیوند دانشگاه و بیمارستان در ایجاد تحولات نظام سلامت تاکید شد.

برگزاری کارگاه آموزشی آگاه‌سازی و پیشگیری از سرطان پستان
ویژه دانشجویان و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تهران

برگزاری کارگاه آموزشی آگاه‌سازی و پیشگیری از سرطان پستان

قرارگاه جوانی جمعیت معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران در راستای ارتقای سطح سلامت جامعه دانشگاهی و افزایش آگاهی عمومی درباره بیماری‌های شایع زنان، کارگاه آموزشی حضوری با عنوان «آگاه‌سازی و پیشگیری از سرطان پستان» برگزار می‌کند.

انجمن خیرین انستیتو پاستور ایران با حمایت مجمع خیرین کشور تشکیل می شود

انجمن خیرین انستیتو پاستور ایران با حمایت مجمع خیرین کشور تشکیل می شود

سیصد و هفتاد و پنجمین جلسه هیئت‌مدیره مجمع خیرین کشور، با حضور دکتر حسن تأمینی مدیر خیرین سلامت، مهندس حبیب‌الله بوربور رئیس هیئت‌مدیره، دکتر محمدجواد عزتی رئیس سازمان جوانان جمعیت هلال احمر، دکتر احسان مصطفوی رئیس انستیتو پاستور ایران و جمعی از اعضای مجمع برگزار شد. در این جلسه، موضوعاتی از جمله توانمندسازی زنان سرپرست خانوار، اشتغال‌زایی در استان‌ها، توسعه همکاری‌های مشترک با جمعیت هلال احمر و حمایت از انستیتو پاستور مورد بررسی قرار گرفت.