• تاریخ انتشار : 1398/11/25 - 07:21
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 654
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

گرامیداشت روز کیفیت در مرکز قلب تهران

به مناسبت 18 آبان روز جهانی کیفیت، این روز در مرکز قلب تهران گرامی داشته شد.

روز شنبه 18 آبان همزمان با روز جهانی کیفیت ( 9 نوامبر ) با حضور دکتر علیرضا حاجی قاسمی مدیر مرکز قلب تهران و  مسئول روابط عمومی در واحد مدیریت کیفیت، این روز گرامی داشته شد.
در این جلسه که دکتر ژیلا منوچهری مسئول مدیریت کیفیت مرکز و همکارانشان نیز حضور داشت، ابتدا دکتر حاجی قاسمی ضمن تبریک این روز به همکاران واحد مدیریت کیفیت، تلاشهای آنان را طی 18 سال خدمت در این مرکز ستود و یادآور شد کیفیت و بهره وری پروژه ای دائمی است که مدام باید به آن پرداخته شود.
مدیر مرکز قلب گفت: باید برای ارتقای کیفیت و حفظ آن، کلاسهای آموزشی در سطوح مختلف برگزار کرد و از مسئول مدیریت کیفیت خواست در امتداد کلاسهای آموزشی برای کارکنان مرکز در رده های مختلف این کلاسها تشکیل تا سطح کیفیت همواره برای این مرکز بزرگ درمانی حفظ شود.
دکتر منوچهری نیز از حضور مسئولان مرکز برای گرامیداشت چنین روزهایی قدردانی و شرح مختصری از فعالیت ها و عملکرد واحد تحت مسئولیت خود را بیان کرد.
وی تقویت فعالیت های بین بخشی برای ارتقای کیفیت و بهره وری در مرکز را از بهترین راهکارها برای حفظ و افزایش کیفیت در این مرکز درمانی دانست.

  • کد خبر : 94319
کلمات کلیدی
سید محسن  اسماعیلی
تهیه کننده:

سید محسن اسماعیلی