• تاریخ: 1398/11/25 - 15:07
  • بازدید : 733
  • زمان : 4 دقیقه

گزارش ماهانه معاون دانشجویی فرهنگی به دانشجویان دانشگاه- بهمن ماه 97

دکتر فرزین حلب چی گفت: قطار پنجمین جشنواره دانشجویی ابن سینا به ایستگاه های نهایی خود نزدیک می شود.

روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی: در این گزارش دکتر حلب چی با تبریک و گرامی داشت خجسته میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن، طبق روال معمول در خصوص بعضی از رویدادهای مهم حوزه دانشجویی دانشگاه در ماه گذشته اشاره ای داشت که در زیر می خوانید:

   برگزاری جلسه نهایی داوران و انتخاب برگزیدگان پنجمین جشنواره‌ دانشجویی ابن‌سینا (29 بهمن ماه 1397)
 
قطار پنجمین جشنواره دانشجویی ابن­ سینا به ایستگاه‌های نهایی خود نزدیک می­ شود. پس از فراخوان شرکت دانشجویان و ثبت نام و ارائه مستندات در سامانه جشنواره و یک بار تمدید فرصت شرکت در نهایت در تاریخ 12 بهمن ماه مهلت ثبت نام خاتمه یافت و بیش از 400 دانشجوی توانمند دانشگاه در محورهای آموزشی، پژوهشی، فرهنگی (قرآن- عترت و نماز و هنری- ادبی)، ورزشی، اجتماعی (فعالیت‌های داوطلبانه و عام‌المنفعه و فعال حوزه فرهنگی اجتماعی)، دانشجوی جامع بین‌الملل و دانشجوی جامع نمونه دانشگاه شرکت نمودند. پس از این زمان در بازه کوتاه زمانی موجود، جلسات متعدد کمیته­ های داوری تخصصی برگزار شدند و نهایتاً در روز دوشنبه هیأت داوران مرکزی متشکل از اعضای حقیقی و حقوقی منجمله دانشجویان منتخب دوره‌های قبل که با توجه به دستورالعمل جدید اجتناب از انتخاب مکرر در یک محور در جشنواره امسال به عنوان شرکت کننده حضور نداشتند، با بررسی مجدد رزومه نامزدهای نهایی محورها، برگزیدگان جشنواره را با رای اکثریت انتخاب نمود. در همین جا از همه دانشجویان عزیز دانشگاه تقاضا می کنم در روز سه شنبه مورخ هفتم اسفندماه که مقارن با میلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن است، در اختتامیه جشنواره که سعی شده برنامه‌ای جذاب و متناسب با این روز مبارک داشته باشد، حضور به هم رسانند و هم با برگزیدگان دانشگاه آشنایی پیدا کنند و هم اینکه مشوق همتاهای پرتلاش خود باشند.

بیم­ ها و چالش ­ها در حوزه غذای دانشجویی


 

در ماه گذشته حوزه امور دانشجویی دانشگاه به شدت درگیر حل و فصل مشکلات حادی بود که در تامین غذای دانشجویان پیش آمده بود. از یک طرف قرارداد مناقصه خرید مواد غذایی و طبخ و توزیع غذای دانشجویی در این ایام به پایان رسید و علیرغم برگزاری سه نوبت فراخوان مناقصه و انجام کلیه تشریفات اداری به دلیل بی ­ثباتی بازار مواد غذایی، حساسیت­ های موجود در خصوص کمیت و کیفیت غذای دانشجویی، محدودیت شدید منابع دانشگاه و بلاتکلیفی نحوه تهیه برخی از اقلام غذایی متاسفانه با استقبال شرکت­های پیمانکاری مواجه نشد و ما را برای انتخاب پیمانکار صالح و توانمند با چالش جدی مواجه ساخت.  از سوی دیگر با بحران موجود در تأمین گوشت قرمز (چه به صورت سهمیه مراکز دولتی و چه به صورت خرید آزاد) و سایر مواد غذایی و تغییرات ناگهانی قیمت پاره­ای از اقلام که بجز تفاوت قیمت شدید با موارد ذکر شده در قرارداد پیمانکار، اصولاً به خاطر کمبود عرضه در بازار قابل تهیه نیستند، ناگزیر به تغییرات متعدد در برنامه غذایی شدیم و با وضعیت موجود خواهیم شد. تمامی تلاش همکاران من و نیز حوزه معاونت توسعه دانشگاه این بوده و خواهد بود که بتوانیم تا حد امکان این مشکلات را به حداقل برسانیم و با اتخاذ تدابیر ویژه، غذای مطلوبی برای دانشجویان تأمین کنیم. از دانشجویان عزیز دانشگاه هم انتظار داریم با توجه به مشکلات ملموس فعلی که در جامعه و حتی برنامه غذایی خانواده­ ها اثرات سوء چشمگیری داشته ­اند، تا زمان عبور از این بحران همکاری و سعه صدر بیشتری داشته باشند.

   

برگزاری کارگاه­ های توانمندسازی دانشجویان دانشگاه جهت حضور پربار در جشنواره بین­ المللی فرهنگی سیمرغ

 

به همت و پیگیری سفیران محترم دانشجویی جشنواره و کانون­های فرهنگی هنری دانشجویان، برنامه مدونی برای برگزاری کارگاه­های توانمندسازی دانشجویان علاقمند و مستعد ­برای ارتقاء سطح قابلیت­های عملی این عزیزان و حضور هرچه پربارتر در جشنواره سیمرغ تنظیم شد و به یاری خدا و با استقبال دانشجویان در حال برگزاری است. کارگاه ­های متعدد در حوزه­های نقاشی و طراحی، تئاتر، گرافیک، فیلمسازی، عکاسی، عروض و قافیه و ..... آغاز شده و در جریان هستند. ضمن سپاس ویژه از تمامی سفیران و دبیران کانون­ها، برای دانشجویان هنرمند دانشگاه آرزوی توفیق و سربلندی دارم.

در ماه اخیر فعالیت‌های دیگری نیز در حوزه دانشجویی صورت پذیرفت که از جمله می‌توان به رایگان شدن فرانشیز خدمات درمانی دانشجویان در مراکز درمانی تابعه دانشگاه، برگزاری مراسم نکوداشت دکتر ابوالقاسم اصفیا  به پاس بیش از سه دهه خدمت در حوزه دانشجویی، درخشش ورزشکاران دانشگاه در مسابقات ورزشی منطقه ده وزارت بهداشت، پیشرفت فیزیکی پروژه­ های ساخت خوابگاهی و آشپزخانه صنعتی و ... اشاره کرد.    
والسلام
2 اسفند ماه 1397

 

  • کد خبر : 85225
فرزاد  سلطانپور
تهیه کننده:

فرزاد سلطانپور