تامزرس 24 دانشگاه علوم پزشکی تهران: همه انسان ها به طور ذاتی تمایل به کار نیک دارند و باید بسترهای کار خیر فراهم شود
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر حسن حمزه زاده خیر سلامت و مدیرعامل مجمع خیرین بیمارستان شریعتی با اشاره به نقش پررنگ خیرین در حوزه سلامت گفت: دولت ها به تنهایی قادر به تامین همه بخش های حوزه سلامت نیستند. در کشورهای دیگر نیز از توان خیرین و نیکوکاران، سازمان های مردم نهاد و شرکت های داوطلب در حوزه سلامت استفاده می کنند. به فراخور این کمک دولت ها نیز وظیفه تسهیل کار خیر برای خیرین را دارند.
تامز رس 23: بازارچه خیریه همدلی در دانشگاه علوم پزشکی تهران
نخستین «بازارچه خیریه همدلی» با مشارکت مدیریت سازمانهای مردمنهاد و خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران از 30 مرداد تا اول شهریور 1402 در طبقه همکف سازمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران در قالب 8 غرفه برگزار شد. همچنین در این بازارچه غربالگری اوتیسم بهصورت کاملاً رایگان برای سنین بالای دو سال انجام و همه «عواید بازارچه همدلی صرف کودکان بیمار بیمارستانهای بهرامی، مرکز طبی کودکان و کودکان حکیم» شد.
پژوهش های فراآکادمیک و طرح های اثرگذار
تامزرس 22: بررسی سه طرح تاثیرگذار در مرکز تحقیقات سلامت مادر، جنین و نوزاد دانشگاه علوم پزشکی تهران
مرکز تحقیقات مادر، جنین و نوزاد دانشگاه علوم پزشکی تهران در ارزشیابی وزارت بهداشت و دانشگاه در سال گذشته توانست به واسطه سه طرح تحقیقاتی امتیاز طرح های فناورانه و اثرگذار را به عنوان اولین مرکز تحقیقات و اولین پژوهشکده کسب کند. در برنامه تامزرس 22 دکتر مامک شریعت، رئیس مرکز تحقیقات سلامت مادران، جنین و نوزاد سه طرح راه اندازی سیستم ثبت اطلاعات مادران و نوزادان، مستند سازی کووید و طرح ادغام و ارزشیابی خدمات پریناتال (مادران و نوزادان) را معرفی کرد.
تامزرس 21 دانشگاه علوم پزشکی تهران: وقتی فردی لذت بخشش را درک کند دیگر نیاز نیست کسی کمکی درخواست کند
در آستانه «روز مشارکت های مردمی»، مدیریت خیرین سلامت و روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران با یکی از فعالان اجتماعی در حوزه سلامت گفت و گو کردند. دکتر اشکان تقی پور، عضو هیئت مدیره مجمع خیرین کشور، در برنامه تامزرس(tums Responsibility) دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به اینکه پیشگیری مهمتر از درمان است گفت: امروزه کشورهای پیشرفته در حوزه سلامت به مرحله قبل از «پیشگیری» یعنی «پیش بینی» توجه می کنند. با این وجود هنوز خیرین داخل یا خارج از کشور دوست دارند نتیجه کار خیری که انجام داده اند را سریع تر ببینند. برای همین زمانی که صحبت از خانه بهداشت و یا غربالگری می شود برای اینکه در حوزه پیشگیری است قانع کردن خیر برای هزینه کردن، نسبت به تهیه دستگاه های درمانی مثل دستگاه سی تی اسکن سخت تر است. این مورد نیاز به فرهنگ سازی دارد.
معرفی پژوهش های فرا آکادمیک و طرح های اثرگذار در دانشگاه علوم پزشکی تهران
تامز رس 20: بررسی طرح تدوین چارچوب توانمندی های دوره دکترای آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران
دکتر رقیه گندم کار، مدیر گروه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران در خصوص برنامه های درسی مبتنی بر توانمندی در دوره دکترای آموزش پزشکی گفت: ما در این طرح بنا داشتیم به جای متمرکز شدن بر محتوا، برنامه آموزشی دوره دکترای آموزش پزشکی را به گونه ای بازنگری کنیم که دانش آموخته ما بداند در زمان فارغ التحصیلی چه توانمندی هایی را کسب کرده و در واقع در محیط کار چه انتظاراتی از او دارند. تدوین توانمندی ها باعث می شود چیدمان برنامه درسی و تمام عناصر آن را بر اساس انتظار در محیط کار طراحی کنیم. وی تصریح کرد: منظور از توانمندی این است که فراگیر ما چه دانش و مهارت، نگرش ها و چه ویژگی هایی فردی را باید کسب کند تا مسئولیت های که در شغل آینده به عهده دارد را به خوبی انجام دهد و این قدم بزرگی در حوزه آموزش پزشکی بوده است. این طرح باعث می شود که هم سیاستمداران و هم کسانی که میخواهند این دانش آموخته ها را جذب کنند از توانمندی ها مطلع بوده و افراد مناسب را جذب کنند.
تامز رس 19: راه اندازی آزمایشگاه سرپایی کلان بیمارستان هوشمند حضرت مهدی (عج) مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) دانشگاه علوم پزشکی تهران
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) دوشنبه سی تیر 1402 با حضور دکتر سید حسن اینانلو رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، دکتر محمد علی سورکی معاون پشتیبانی مجتمع، دکتر رضا ارشادی سرپرست کلان بیمارستان هوشمند حضرت مهدی (عج) و دکتر علیرضا عبدالهی رئیس اداره امور آزمایشگاه های معاونت درمان دانشگاه آزمایشگاه سرپایی این مرکز راه اندازی شد.
معرفی پژوهش های فراآکادمیک و طرح های اثرگذار در دانشگاه علوم پزشکی تهران
تامز رس 18: دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان دانشگاه پیشرو در سطح کشور نگاه نوینی به مقوله آموزش پزشکی دارد
دکتر محبوبه مافی نژاد مدیر مرکز مطالعات توسعه آموزش دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور در استودیو شفا درباره مقاله طراحی و روانسنجی ابزار ارزیابی اثرات آموزشی آزمون آسکی از دیدگاه دانشجویان توضیح داد و گفت: یکی از مسائل مهم که در مطالعات و دانشگاه های معتبر جهان مورد بررسی قرار گرفته است این است که بتوان آموزش و ارزیابی را که دو روی سکه هستند درهم آمیخت و از فرصت های ارزیابی برای یادگیری موثرتر دانشجوها کمک بگیریم. وی افزود: دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان دانشگاه پیشرو در سطح کشور، همواره در تلاش است تا نگاه نوینی به مقوله آموزش پزشکی داشته باشد. در همین رابطه بحث اثرات آموزشی آزمون های به عمل آمده یکی از رویکردهایی است که باید ضرورت آن را در سیستم آموزشی بیش از پیش مورد توجه قرار داد.
تامز رس 17: دکتر محمدرضا زرکش: دانشگاه علوم پزشکی تهران در بهترین وضعیت در ارائه خدمات در بخش های نوزادان و مراقبت های ویژه نوزادان قرار دارد
دکتر محمدرضا زرکش فوق تخصص نوزادان، دانش یار دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور در استودیو شفا گزارشی از شاخص های سلامت نوزادان بر اساس داده های سال 1400 و 1401در بخش های نوزادان و بخش مراقبت های ویژه نوزادان ارائه کرد و گفت: مرگ و میر نوزادان در بیمارستان های دانشگاه علوم پزشکی تهران رو به کاهش هست. در مقایسه میزان مرگ پریناتال بر اساس دانشگاه محل سکونت دانشگاه علوم پزشکی تهران در پایین فهرست قرار دارد و میزان مرگ و میر پریناتال از میانگین کشوری نیز کمتر است. با توجه به افزایش تعداد تولد نوزادان، مرگ و میر نوزادان کاهش پیدا کرده است این یعنی وضعیت ارائه خدمات ما در بخش های مراقیت های ویژه نوزادان و نوزادان وضعیت خوبی بوده است. رتبه دانشگاه در میزان مرگ نوزادان نیازمند تهویه مکانیکی نسبت به کل کشور وضعیت خوبی است و به این وضعیت افتخار می کنیم. مشروح کامل این مصاحبه را که روابط عمومی دانشگاه با همکاری معاونت درمان تهیه کرده در ادامه می بینید.
تامز رس 16 دانشگاه علوم پزشکی تهران: معرفی طرح شناسایی راهکارهای کنترل هزینه در بیمههای خصوصی درمان
در راستای مسئولیت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی تهران و در پاسخ به نیاز جامعه، در این برنامه tums Responsibility طرح شناسایی راهکارهای کنترل هزینه در بیمههای خصوصی درمان معرفی میشود. دکتر علیمحمد مصدق راد استاد سیاستگذاری و مدیریت سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران در ارتباط با این طرح منتخب توضیحاتی ارائه داد؛ در این طرح راهکارهایی برای کنترل هزینهها ارائه و نرمافزاری نیز در این زمینه طراحی شد؛ همچنین با تکنیکهای دادهکاوی ارتباط بین متغیرها شناسایی و در ادامه مسیر دستورالعملهایی به رشته تحریر درآمد و در نهایت با اجرای این طرح هزینههای سلامت برای سازمانهای بیمه کاهش چشمگیری پیدا کرد. عضو هیئتعلمی دانشگاه افزود: این طرح دو منفعت مهم برای جامعه هدف خود در برداشت یکی این که هرچقدر به بیمههای سلامت هزینه کمتری تحمیل شود، حق بیمه کمتری از مردم یا جامعه هدف خود دریافت میکنند و حسن دیگر آن این است که با کنترل هزینههای غیرضروری در این حوزه، مردم خدمات غیرضروری کمتری دریافت میکنند و آسیب کمتری به آنها میرسد.
تامزرس 15 دانشگاه علوم پزشکی تهران: نوبت دهی در درمانگاه ترک دخانیات مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)
در این فیلم دکتر سید مهدی ابطحی رئیس مرکز تحقیقات بیماری های تنفسی و فوق تخصص ریه مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره خطرات مصرف سیگار توضیح داد و توصیه های پزشکی برای ترک سیگار ارائه کرد.