لیست اخبار صفحه :2
تامز رس: کاهش قابل توجه انگ درونی در افراد مبتلا به HIV در ایران

تامز رس: کاهش قابل توجه انگ درونی در افراد مبتلا به HIV در ایران

دکتر سید احمد سید علی نقی، دانشیار اپیدمیولوژی مرکز تحقیقات ایدز ایران، در برنامه‌ای دیگر از تامز رس، یکی دیگر از دستاوردهای مرکز تحقیقات ایدز ایران را تشریح کرد. وی با اشاره به انجام دو طرح تحقیقاتی در سال‌های 2010 و 2021، گفت: خوشبختانه در طی این 10 سال، احساس شرم، گناه و حقارت در بین افراد مبتلا به اچ آی وی به طور قابل توجهی کاهش یافته است. دکتر سید علی نقی این موضوع را نشان‌دهنده‌ اثربخشی فعالیت‌های آموزشی انجام شده در سازمان‌های مختلف، از جمله مرکز تحقیقات ایدز ایران وابسته به دانشگاه علوم پزشکی تهران، می‌داند. ایشان همچنین در خصوص یافته‌های دومین طرح تحقیقاتی، گفت: یافته‌های این تحقیق جامع و استاندارد در سایت شبکه جهانی افراد مبتلا به HIV منتشر شده و به نام کشور عزیزمان ایران ثبت شده است.

تامز رس: مرکز تحقیقات ایدز ایران، پیشگام در بیماریابی، تشخیص و درمان HIV در زندان‌ها و حمایت از بیماران

تامز رس: مرکز تحقیقات ایدز ایران، پیشگام در بیماریابی، تشخیص و درمان HIV در زندان‌ها و حمایت از بیماران

دکتر سید احمد سید علی نقی، دانشیار اپیدمیولوژی و با سابقه 17 سال فعالیت در مرکز تحقیقات ایدز ایران، در این برنامه‌ از تامز رس، دستاوردهای این مرکز را در زمینه تشخیص و درمان HIV تشریح کرد و گفت: مهم‌ترین دستاورد، اجرای طرح بیماریابی فعال، تشخیص، مراقبت و درمان HIV در زندان‌ها است که از سال 92 با همکاری سازمان زندان‌ها و وزارت بهداشت آغاز شده است. این طرح با هدف شناسایی زودهنگام زندانیان مبتلا به HIV و ارائه خدمات درمانی به آنها اجرا شده و با موفقیت چشمگیری همراه بوده؛ به طوری که به کل زندان‌های کشور تعمیم یافته است. دکتر سید علی نقی که ۶ سال مدیر باشگاه یاران مثبت تهران بوده است، همچنین به فعالیت‌های "باشگاه یاران مثبت تهران" در زمینه حمایت‌های روانی-اجتماعی از بیماران مبتلا به HIV و خانواده‌هایشان اشاره کرد. این باشگاه که در سال 2016 جایزه روبان قرمز را به عنوان بزرگترین جایزه HIV در جهان کسب کرده است، خدمات ارزنده‌ای را به این افراد ارائه می‌دهد.

تامز رس: شکوه کار خیر در بیمارستان سینا
کمک های خیرخواهانه خیرین سلامت در سال 1402 به بیمارستان سینا

تامز رس: شکوه کار خیر در بیمارستان سینا

شکوه خیراندیشی و مشارکت خیرین سلامت در بیمارستان سینا، پستی و بلندهای درمان را در حوزه های تامین تجهیزات مورد نیاز و عمرانی در سال 1402هموارتر کرد. در این مسیر خیرین حوزه سلامت همراهان بی بدیل برای مدیران و دست اندرکاران بیمارستان بوده و در هر برهه از زمان دست یاری گرشان بازوی توانمند برای ارائه خدمات شایسته به مردم این مرز بوم بوده و هست چرا که خوب میدانند دستانی که رو به آسمان بی انتها برای دعا بلند می شود آن ها را از یاد نخواهند برد.

تامز رس: اهدای بافت قرنیه، اهدای بینایی
به مناسبت هفته ملی پیوند اعضا

تامز رس: اهدای بافت قرنیه، اهدای بینایی

چشم را باید دریچه ای رو به هستی دانست و بینایی را یکی از ارزشمندترین نعمات خداوند. نعمتی که می تواند برای انسان به توازن اندیشه و ادراکش، بینش را به ارمغان آورد. با این تعبیر دور از ذهن نیست که بینش انسان را، مرهون عضو حساسی به نام چشم بدانیم. عضوی که تداوم فعالیت و کاریی اش مراقبتی پیوسته را می طلبد. اما گاه به دلیل حوادث یا بیماری های چشمی، این عضو حساس کارایی خود را از دست داده و بیمار نیازمند پیوند بافت قرنیه خواهد بود. پیوندی که می تواند بینایی و بالطبع آن زندگی را به یک انسان هدیه دهد. اما این امر نیازمند سخاوت خانواده هایی است که عزیزان خود را به هر دلیلی از دست داده اند و با کمی تامل می توانند با اهدای اعضا و بافت های بدن آنان به بیماران نیازمند، زندگی دوباره ای را برای یک انسان به ارمغان بیاورند. هفته پیوند اعضا بهانه ای شد تا روند اهدا، انتقال، پیوند بافت قرنیه و اهمیت آن را در بیمارستان فارابی با همکاری دکتر مهدی خداپرست زواره، رئیس و جمعی از چشم پزشکان این مرکز به تصویر بکشیم.

تامز رس: فرهنگ سازی اهدای عضو در کشور مسیری برای ارتقای سلامت

تامز رس: فرهنگ سازی اهدای عضو در کشور مسیری برای ارتقای سلامت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، بیمارستان سینا، با فتوای تاریخی امام خمینی (ره) در 31 اردیبهشت ماه سال 1368 مبنی بر اهدای عضو، بیماران نیازمند پیوند عضو جانی دوباره یافتند و این روز در تقویم رسمی کشور به عنوان روز اهدای عضو نام گذاری شد و از 25 تا 31 اردیبهشت ماه به نام هفته اهدی عضو شناخته می شود. به همین مناسبت دکتر ساناز دهقانی، رئیس مرکز فراهم اعضای بیمارستان سینا در گفتگویی به بیان تاریخچه و فعالیت های واحد فراهم آوری این مرکز پرداخته است. خانواده های اهداء کننده اعضا در این برنامه به بیان تجربه خود در مواجه با خبر مرگ مغزی عزیز خود و انگیزه ای که آنان را برای رضایت ترغیب کرد می پردازند.

تامز رس: نگاهی به پویش شنبه های نیکوکاری در دانشگاه علوم پزشکی تهران

تامز رس: نگاهی به پویش شنبه های نیکوکاری در دانشگاه علوم پزشکی تهران

پویش شنبه های نیکوکاری به پیشنهاد رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران و معاونت بهداشت از خرداد 1402، آغاز به کار کرد. این پویش با شعار هر عضو خانواده بزرگ دانشگاه یک خیر با هدف تامین نیازهای جمعیت تحت پوشش دانشگاه برگزار می شود. در این برنامه از تامز رس دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به حضور مستمر خود در پویش شنبه های نیکوکاری اعضای هیئت علمی، کارمندان و دانشجویان را به مشارکت در این امر خداپسندانه دعوت کرد.

تامز رس: مرکز مشاوره و مددکاری دانشگاه علوم پزشکی تهران

تامز رس: مرکز مشاوره و مددکاری دانشگاه علوم پزشکی تهران

مراکز مشاوره و مددکاری دانشگاه علوم پزشکی تهران علاوه بر بیمارستان های دانشگاه در خوابگاه کوی علوم پزشکی و ساختمان معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، به دانشجویان، اعضای هیئت علمی و کارمندان خدمات رارائه می دهد. همچنین دانشگاه اقدام به راه اندازی خط فوری (هات لاین) کرده است که افراد می توانند درصورت بروز موقعیت های فوری روان شناسی با شماره 02188002757 تماس گرفته و از خدمات مشاوره فوری بهره مند شوند.

تامز رس: افتتاح بخش رادیوتراپی و طب تسکینی انستیتوکانسر، اتاق عمل سرپایی و بخش گوارش و کبد کلان بیمارستان هوشمند حضرت مهدی (عج)

تامز رس: افتتاح بخش رادیوتراپی و طب تسکینی انستیتوکانسر، اتاق عمل سرپایی و بخش گوارش و کبد کلان بیمارستان هوشمند حضرت مهدی (عج)

با حضور دکتر حسین قناعتی رئیس و دکتر سید فرشاد علامه معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران، بخش رادیوتراپی و طب تسکینی انستیوکانسر با ظرفیت 18 تخت، اتاق عمل سرپایی با ظرفیت حدود 40 تخت و بخش گوارش و کبد کلان بیمارستان هوشمند حضرت مهدی (عج) با حدود 30 تخت افتتاح شد.

تامز رس؛ برپایی غرفه سلامت بیمارستان سینا در پارک معلم به مناسبت هفته سلامت

تامز رس؛ برپایی غرفه سلامت بیمارستان سینا در پارک معلم به مناسبت هفته سلامت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان سینا، به مناسبت هفته سلامت با همکاری شهرداری منطقه 11 غرفه غربالگری فشار خون و قند خون بیمارستان سینا در پارک معلم بر پا شد. در این غرفه که به اندازه گیری قندخون و فشارخون مراجعان اختصاص داشت در صورت غیر نرمال بودن آزمایش ها، مراجعین به مشاوره تغذیه و پزشک متخصص ارجاع داده می شدند.

تامز رس: نخستین دانشجوی کارشناسی‌ارشد رشته پرستاری اورژانس دانش‌آموخته شد

تامز رس: نخستین دانشجوی کارشناسی‌ارشد رشته پرستاری اورژانس دانش‌آموخته شد

در راستای تاکید سازمان بهداشت جهانی بر تربیت افراد متخصص در زمینه رسیدگی به موارد اورژانسی، دانشگاه علوم پزشکی تهران شاهد گام مهمی در این زمینه بود. رشته پرستاری اورژانس در سال 1400 در این دانشگاه راه‌اندازی شد و «جبار ویسی» به عنوان اولین دانشجوی کارشناسی‌ارشد این رشته، با همکاری استاد مشاور علمی دکتر زهرا عباسی دولت آبادی توانست با موفقیت از پایان‌نامه خود با موضوع «بررسی تأثیر برنامه توانمندسازی امدادرسانی بر مهارت‌های کولبران در مواجه با حوادث شغلی» دفاع کند. دکتر مرجان دلخوش، عضو هیئت علمی گروه پرستاری اورژانس دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه، در این خصوص گفت: رشته پرستاری اورژانس با هدف تربیت پرستارانی متخصص در زمینه ارائه مراقبت‌های فوری و حیاتی به بیماران اورژانسی راه‌اندازی شده است. این پرستاران نقش کلیدی در نجات جان بیماران و ارتقای کیفیت مراقبت‌های اورژانس ایفا می‌کنند. در این برنامه جزئیات بیشتری از نقش دانش آموختگان رشته پرستاری اورژانس و اقدامات جبار ویسی در زمینه آموزش کولبران را خواهید دید.

تنظیمات قالب