بازدید رابطین سلامت از گلخانه منطقه ایرین شهرستان اسلامشهر

واحدآموزش و ارتقای سلامت شبکه با همکاری اداره جهاد کشاورزی بازدید از گلخانه را با حضور رابطین سلامت مرکز خدمات جامع سلامت انبیا و موسی آباد برگزار کرد.

بازدید رابطین سلامت از گلخانه منطقه ایرین شهرستان اسلامشهر

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر ، این بازدید شنبه 23 تیر 1403 با حضور کبرا قلی زاده، کارشناس واحد آموزش و ارتقا سلامت شبکه و رابطین سلامت مراکز خدمات جامع سلامت انبیا و موسی آباد و پایگاه های تحت پوشش در محل گلخانه منطقه ایرین شهرستان اسلامشهر برگزار شد.

ضمن بازدید رابطین سلامت از گلهای زینتی، منصوره رستمی، کارشناس گل و گیاه گلخانه آرتا؛ در مورد نحوه نگهداری انواع گلهای زینتی مناسب برای آپارتمان، زمانهای مناسب آبدهی، استفاده از ویتامین ها و قارچ کش ها ، قلمه زدن و تکثیر گیاهان زینتی توضیحاتی ارائه داد.

سپس به سوالات شرکت کنندگان پاسخ داده شد.

محسن عصمتی

محسن عصمتی