• تاریخ انتشار : 1403/07/25 - 16:23

آموزش سلامت به طلاب حوزه‌های علمیه

برگزاری جلسه هماهنگی در مورد برنامه آموزش سلامت در حوزه‌های علمیه در معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران

جلسه هماهنگی در مورد برنامه آموزش موضوعات سلامت به طلاب با حضور نمایندگان مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران و برادران استان تهران و گروه‌های آموزش و ارتقای سلامت سه دانشگاه تهران، ایران و شهید بهشتی برگزار شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، روز سه‌شنبه 24 مهر 1403، جلسه هماهنگی برنامه آموزش موضوعات سلامت به طلاب با توجه به سرفصل‌های تعیین شده از طرف دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت و اختصاص دو واحد درسی برای این موضوعات برگزار شد.

این جلسه با حضور حاج سید وهاب حسینی معاون امور طلاب حوزه‌های علمیه برادران استان تهران، فاطمه اسفندیاری معاون فرهنگی تبلیغی حوزه‌های علمیه خواهران استان تهران، دکتر نجمه الملوک امینی رئیس گروه آموزش سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران، توران سعیدی (کارشناس گروه آموزش سلامت دانشگاه شهید بهشتی)، فهیمه فری (کارشناس گروه آموزش سلامت دانشگاه ایران)  و وحید جعفر لواسانی کارشناس گروه آموزش سلامت دانشگاه تهران برگزار شد.

در این جلسه هماهنگی برنامه آموزش موضوعات سلامت به طلاب دستورعمل برنامه سفیران سلامت طلبه و سرفصل‌های اعلام شده مطرح شد. سپس گزارش اجرای برنامه در سال تحصیلی 1402-1403 مطرح و در مورد چالش‌ها و فرصت‌های موجود در راستای اجرای با کیفیت‌تر برنامه بحث و تبادل نظر شد.

در پایان مقرر شد که هر چه سریعتر هماهنگی‌های لازم با هدف جذب سفیر سلامت طلبه و برگزاری کلاس‌های آموزشی در سال تحصیلی جدید برای طلاب انجام شود.

• گروه خبری : معاونت بهداشت
اسماعیل  استاجی