• تاریخ انتشار : 1403/07/25 - 15:58
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری وبینار کشوری هماهنگی الگوهای گزارش‌دهی شاخص‌های تخصصی بهداشت محیط در مبارزه با مهاجم آئدس

گروه بهداشت محیط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران وبینار کشوری هماهنگی الگوهای گزارش‌دهی شاخص‌های تخصصی بهداشت محیط در مبارزه با مهاجم آئدس را برگزار کرد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، وبینار کشوری هماهنگی الگوهای گزارش‌دهی شاخص‌های تخصصی بهداشت محیط در مبارزه با مهاجم آئدس روز سه‌شنبه 24 مهر ۱۴۰۳ با حضور مهندس شهرود قنبرزاده رئیس گروه، کارشناس برنامه مبارزه با ناقلین ستادی معاونت بهداشت، نمایندگان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، کارشناسان مسئول بهداشت محیط و کارشناسان ناظر برنامه مبارزه با حشرات و جوندگان شبکه‌های بهداشت ری، اسلامشهر و مرکز بهداشت جنوب تهران برگزار در محل سالن غدیر این معاونت برگزار شد.

در ابتدا مهندس ضرابی کارشناس مسئول برنامه مبارزه با حشرات و جوندگان مرکز سلامت محیط و کار، ضمن خیرمقدم به مدعوین، هدف از برگزاری جلسه را انجام هماهنگی‌های لازم به منظور برطرف کردن ابهامات احتمالی فرم‌های گزارش‌دهی برنامه مبارزه با مهاجم آئدس توسط گروه بهداشت محیط اعلام کرد.

ایشان بر انجام تمامی اقدامات بر اساس شیوه‌نامه‌ها و دستورالعمل‌های ابلاغی توسط وزارت متبوع تاکید کرد و چگونگی تعریف شاخص‌ها طبق سناریو 1، 2 و 3 بر اساس برگزاری کلاس آموزشی به تفکیک گروه هدف و عنوان آموزش، نقاط شناسایی شده بحرانی، بهسازی محیط، برگزاری جلسات حمایت طلبی، تشکیل تیم‌های پیمایشگر و در نهایت فرآیند مه پاشی و... توضیح داد.

در پایان مهندس قنبرزاده، ضمن تشکر از حضور همکاران، درخواست کرد؛ با توجه به موقعیت شهر تهران در سناریو 1، آمار درخواستی را مطابق با فرم‌های گزارش دهی فعالیت‌های حوزه مدیریت محیط به منظور کنترل مهاجم آئدس را تا پایان مهرماه ارسال کنند.

• گروه خبری : معاونت بهداشت
اسماعیل  استاجی