تمدید مهلت ثبت نام بیمه تامین اجتماعی دانشجویان مقاطع دکترای تخصصی و فوق تخصصی

زیبا فولادی رئیس اداره رفاه و تعاون دانشجویان گفت: مهلت ثبت نام بیمه تامین اجتماعی دانشجویان مقاطع دکترای تخصصی و فوق تخصصی دانشگاه علوم پزشکی تهران تا 12 شهریورماه تمدید شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، رئیس اداره رفاه و تعاون دانشجویان افزود: طبق دستورالعمل ارسالی از صندوق رفاه دانشجویان وزارت متبوع، دانشجویانی که هنوز موفق به ثبت نام بیمه تأمین اجتماعی نشده اند، از 23 مردادماه تا 12 شهریور 1400 مهلت دارند تا با مراجعه به پرتال به نشانی اینجا ثبت نام خود را نهایی کنند و مدارک خود را به واحد امور دانشجویی دانشکده تحویل دهند.
وی گفت: همچنین دانشجویانی که ثبت نام کرده اند ولی دارای نقص در مدارک هستند، می توانند در این بازه زمانی به پرتال مراجعه کرده و با توجه به پیام کارشناسان اداره رفاه اقدام به رفع نقص کنند.
فولادی در پایان تأکید کرد دانشجویان برای ثبت نام بیمه تأمین اجتماعی حتما به موارد زیر توجه کنند:
سنوات مجاز، نهایت 4 سال است.
داشتن تعهد محضری مورد تایید صندوق رفاه (در صورت نداشتن تعهد محضری به امور دانشجویی دانشکده مراجعه کنید)
تکمیل فرم درخواست، پرینت و تحویل به امور دانشجویی دانشکده لازم است.
این خدمات فقط بصورت ثبت سوابق در بیمه است و خدمات درمانی را شامل نمی شود.
توضیح اینکه، تعرفه بیمه از سوی صندوق به صورت وام به بیمه تامین اجتماعی پرداخت خواهد شد و هیچگونه کارمزدی به این وام تعلق نمی گیرد و بازپرداخت بعد از فراغت از تحصیل در 48 قسط توسط دانشجو خواهد بود.
برای دریافت دستورالعمل نحوه اعطای تسهیلات بیمه تأمین اجتماعی، اینجا کلیک کنید.

کامران محمدیان

کامران محمدیان