جلسه آموزشی نحوه صحیح مسواک زدن در شهرستان اسلامشهر

کارشناس مسئول واحد سلامت نوجوانان، جوانان ومدارس شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر/ نحوه صحیح مسواک زدن باعث افزایش آگاهی، رفتارهای بهداشتی، کاهش پوسیدگی دندان می شود.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، سارا حاصلی فرد، کارشناس مسئول واحد سلامت نوجوانان، جوانان ومدارس شبکه گفت: کودکان 12-6 ساله به علت شیوع بالای پوسیدگی دندان، تکامل دندان‌های دائمی و شکل‌گیری سبک زندگی، مهم‌ترین گروه هدف برنامه‌های بهداشت دهان و دندان هستند و مدرسه آسان‌ترین و به‌صرفه‌ترین روش دستیابی به این گروه است.
وی در ادامه افزود: آموزش نحوه صحیح مسواک زدن دانش آموزان ابتدایی که باعث افزایش آگاهی، رفتارهای بهداشتی، کاهش پوسیدگی دندان می شود. استمرار آموزش های بهداشتی دهان ودندان، درگیر کردن والدین و کارکنان مدرسه در آموزش ها بسیار موثر می کند.
حاصلی فرد افزود: در همین راستا مراقبین سلامت پایگاه شماره 2 قائمیه شنبه 27 آبان 96 برای دانش آموزان مدارس تحت پوشش خود جلسه آموزشی بهداشت دهان و دندان و نحوه صحیح مسواک زدن برگزار کرد و در پایان دانش آموزان با مسواک و مولاژ دندان، نحوه صحیح مسواک زدن را برای دوستان خود بصورت عملی نشان دادند.
خبر: خورسندفرد
عکس: بیاتی نیاز