نشست دکتر ترابی با ادمین وب سایت های دانشکده ها

دکتر ترابی: دیده شدن و انتشار سریع دستاوردهای علمی، کلید موفقیت در رقابت‌های علمی جهانی است

مدیر روابط عمومی دانشگاه در نشست با ادمین وب سایت های دانشکده ها گفت: دیده شدن و انتشار سریع دستاوردهای علمی، کلید موفقیت در رقابت‌های علمی جهانی است.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر ماشاءاله ترابی، مدیر روابط عمومی دانشگاه، در نشست روز چهارشنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۳ با ادمین‌های وب‌سایت دانشکده‌ها، بر اهمیت تقویت هویت مجازی دانشگاه در عرصه ملی و بین‌المللی تاکید کرد.

وی با اشاره به نقش محوری وب‌سایت‌های دانشکده‌ها به عنوان ویترین دانشگاه در دنیای مجازی، گفت: "دیده شدن و انتشار سریع دستاوردهای علمی، کلید موفقیت در رقابت‌های علمی جهانی است. تقویت وب‌سایت‌ها، نه تنها به ارتقای رتبه علمی دانشگاه در سطح ملی و بین‌المللی کمک شایانی می‌کند، بلکه می‌تواند به جذب دانشجویان و محققان نخبه نیز منجر شود."

دکتر ترابی با توجه به تحولات سریع در حوزه فناوری اطلاعات و گسترش استفاده از هوش مصنوعی در پزشکی، افزود: با به‌کارگیری ابزارهای هوشمند و بهبود عملکرد وب‌سایت‌ها بر اساس استانداردهای جهانی، می‌توانیم به رتبه‌های بالاتری در پایگاه‌های اطلاعاتی معتبر مانند وبومتریک دست یابیم. همچنین، با ایجاد پروفایل‌های حرفه‌ای برای اعضای هیئت علمی در شبکه‌های اجتماعی و پلتفرم‌های علمی، می‌توانیم یافته‌های پژوهشی دانشگاه را به طور گسترده‌تری منتشر کرده و مخاطبان بیشتری را به خود جذب کنیم.

مدیر روابط عمومی دانشگاه در پایان خاطرنشان کرد: ارتقای هویت مجازی دانشگاه، نیازمند همکاری و تعامل نزدیک بین تمامی بخش‌های دانشگاه، از جمله دانشکده‌ها، معاونت پژوهشی و مرکز فناوری اطلاعات است. با برنامه‌ریزی دقیق و استفاده از ابزارهای نوین، می‌توانیم دانشگاه علوم پزشکی تهران را به عنوان یکی از دانشگاه‌های پیشرو در حوزه علوم پزشکی در سطح جهانی معرفی کنیم.
زهرا  حری

زهرا حری