آشنایی با آخرین دستاوردهای مطالعات پیش بالینی

استادان بین‌المللی آخرین دستاوردهای علمی مطالعات پیش بالینی را در سطح جهان به صورت رایگان به اشتراک می‌گذارند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران آزمایشگاه پیش بالینی، در راستای ترویج و به اشتراک‌گذاری دانش تصویربرداری پیش بالینی در جهان و همچنین آشنایی هر چه بیشتر محققان و دانشجویان با آخرین دستاوردهای حاصل در این زمینه وبینارهایی بین‌المللی برگزار می‌کند.
 این رویدادها با حضور اساتید بین‌المللی و بنام جهانی در این زمینه برگزار می‌شود.
در این جلسات اساتید با بیان آخرین دستاوردها و همچنین تجهیزات جدید در تمام حوزه‌های مرتبط به بالا بردن سطح آگاهی پژوهشگران علاقه‌مند می‌پردازند.
 علاقه‌مندان به شرکت در این وبینارهای رایگان می‌توانند به وب‌سایت آزمایشگاه پیش بالینی بخش رویدادهای پیش رو مراجعه کنند.
توضیح این‌که وبینار بین‌المللی بعدی 14 بهمن 99 با عنوان  The Centre for Preclinical Imaging (CPI) at the University of Liverpool; Facilities & Case Studies  برگزار خواهد شد.

زهرا  قدیری

زهرا قدیری