• تاریخ: 1398/11/25 - 15:11
  • بازدید : 1487
  • زمان : 1 دقیقه

دکتر حلب چی: یکی از راه های گذراندن مشکلات اقتصادی، نزدیکی و تعامل مدیریت ها باهم است

اولین جلسه شورای مدیران معاونت دانشجویی فرهنگی در سال 98 به منظور بررسی برنامه های یک ساله، تحلیل گزارش برنامه عملیاتی و سالنامه آماری برگزار شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی، نخستین جلسه شورای مدیران روز دوشنبه 26 فروردین 98 از ساعت 14 تا 16 در سالن شورای معاونت دانشجویی فرهنگی با حضور دکتر فرزین حلب چی و بقیه اعضا تشکیل و در ابتدا معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و نیز تسلیت برای درگذشت تعدادی از هموطنان در حوادث سیل گفت: باتوجه به چشم انداز سال جدید باید شاخص بهره وری را بالا ببریم و راهکارهایی برای جذب منابع مالی از سیستم های غیر دولتی مثل خیرین و ... بیابیم.
وی افزود: مدیریت ها می بایست تمام فعالیت های خود را با زمان دقیق اجرا اعلام کنند تا برنامه ها با مشارکت همه مدیریت ها به بهترین شکل ممکن اجرایی شوند. در همین راستا دکتر حلب چی یکی از راه های گذراندن مشکلات اقتصادی را نزدیکی و تعامل مدیریت ها با یکدیگر عنوان کرد.
سپس طاهری رئیس امور مالی معاونت دانشجویی فرهنگی در خصوص آیین نامه مالی معاملاتی توضیحاتی ارائه داد.
بعد از آن صمدپور مسئول واحد فناوری اطلاعات گزارشی در خصوص برنامه عملیاتی و سالنامه آماری معاونت دانشجویی ارائه داد که حاضران به بحث و تبادل نظر پیرامون آن پرداختند.

  • کد خبر : 86691
فرزاد  سلطانپور
تهیه کننده:

فرزاد سلطانپور