نشست شورای مدیران معاونت توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه
دکتر رحیم نیا بر تدوین شیوه نامه دقیق و شفاف در حوزه خیرین تاکید کرد
معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه علوم پزشکی تهران، برایجاد شبکه خیرین تاکید کرد و شفاف سازی، مستندسازی و اعتمادسازی را از ارکان مهم تعامل با خیرین دانست که از طریق تدوین شیوه نامه های دقیق، اجرای میشود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در نشست 22 آذر 1401 شورای مدیران معاونت توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر زهرا حسینی تبار مدیر سازمانهای مردم نهاد و خیرین سلامت، اهداف و دستورالعمل تعامل با خیرین را تشریح کرد و گفت: درحال تدوین فرآیند ارتباط هرچه بهتر و دو طرفه با خیرین و استفاده از حمایتهای انها در حیطههای مختلف عمرانی، تجهیزاتی، دارویی و درمانی و… هستیم.
وی افزود: به بیمارستانها اعلام کردیم نیازهای خود را اعلام کنند تا انها را اولویت بندی و به خیرین اعلام کنیم.
تاکید بر ایجاد شبکه خیرین
در ادامه دکتر رامین رحیم نیا معاون توسعه مدیریت و برنامهریزی منابع دانشگاه، از تلاشهای دکتر حسینی تبار در حوزه خیرین قدردانی کرد و گفت: تا هفته آینده ساختمان مدیریت سازمانهای مردم نهاد و خیرین سلامت به ستادمرکزی منتقل می شود با این جابهجایی فضای ورزشی بیشتری در اختیار همکاران قرار میگیرد.
دکتر رحیم نیا اقدامات پیشین در حوزه خیرین را ارزشمند دانست و با اشاره به ثبات تولیت امور خیرین در این دوره گفت: متمرکز شدن تولیت خیرین در معاونت توسعه فرصتی است که می توان از آن استفاده کرد.
معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه، بر تدوین شیوه نامه دقیق در امور خیرین تاکید کرد و گفت: با تدوین شیوه نامهها، ساز و کار تعامل با خیرین نهادینه و بنیانی گذاشته میشود که برای آیندگان نیز مورد استفاده قرار میگیرد.
دکتر رحیم نیا بر ایجاد شبکه خیرین تاکید کرد و گفت: در این شبکه، نقش و وظیفه، اعتبار، اختیار و حرمت هریک از خیرین، مراکز تحت پوشش و ستاد دانشگاه باید مشخص شود و تمامی تعاملات در قالب رعایت قواعد شبکه صورت گیرد؛ اینگونه هماهنکی بین ستاد و واحدها نیز سازماندهی و شفافیت برقرار میشود.
معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه، شفاف سازی، مستندسازی و اعتمادسازی را از ارکان مهم تعامل با خیرین دانست که از طریق تبیین فرآیندهای محقق میشود و گفت: هدف از ارتباط با خیرین صرفا دریافت کمکهای نقدی نیست؛ بلکه انچه اهمیت دارد حفظ حرمت رفتار متعالی انسانی است که خیرین به نمایش میگذارند؛ بنابراین برای حفظ کرامت و اعتمادسازی خیرین لازم برنامه ریزی روشنی داشته باشیم.
دکتر رحیم نیا، بر اولویت بندی نیازهای واحدها تاکید کرد و گفت: لیستی از اولویتها را تهیه و در دسترس قرار دهید که در زمان لازم در اختیار خیرین قرار گیرد.
معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه، سرعت بخشیدن به راهاندازی و تکمیل سایت خیرین را خواستار شد و گفت: سایت خیرین به نوعی سرمایه سازمان است و باید به سرعت راهاندازی شود.
دکتر رحیم نیا، مداومت در ارتباط با خیرین را از اصول مهم دانست و گفت: یکی از نشانههای بلوغ در کار، تداوم در اجرای برنامههاست و لازمه آن فکر کردن پیش از اجراست.
معاون توسعه مدیریت و برنامهریزی منابع دانشگاه، بر تسهیل فرایند تعامل با خیرین و سطح بندی نحوه قدردانی از آنان تاکید کرد و گفت: برند دانشگاه علوم پزشکی تهران که بهترین خدمات را ارایه میدهد؛ موجب اعتماد به ما میشود و این فرصتی است که میتوان در جذب کمک های خیرین و نحوه قدردانی از انها استفاده کرد.
تببین سازوکار جذب خیرین خارج از کشور و برنامه ریزی در زمینه وقف از دیگر مواردی بود که دکتر رحیم نیا بر آن تاکید کرد و گفت: فرایندها باید به گونه ای تدوین شود که امکان جذب حداقل و حداکثر حمایت مالی فراهم باشد.
در ادامه مهندس بهزاد مکری مشاور اجرایی معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه، مواردی را که نیاز به تصمیم گیری شورای مدیران داشت مطرح و اعضای شورا نظرات خود را بیان کردند.
نظر دهید