• تاریخ انتشار : 1402/08/21 - 06:19
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 595
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

مراسم تجلیل از بنیانگذار جراحی کودکان در ایران

دکتر قناعتی: استاد محرابی تسلیم سختی ها نشد، در کشور ماند و شرایط را تغییر داد

رئیس دانشگاه با اشاره به خدمات ارزشمند دکتر محرابی در دوران دفاع مقدس گفت: استاد محرابی در کشور ماند و تسلیم سختی ها نشد و یاد داد که می توان برای پیشبرد کشور خویش کار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر حسین قناعتی، رئیس دانشگاه در مراسم تجلیل از دکتر ولی اله محرابی بنیانگذار جراحی کودکان در ایران که پنج شنبه 18 آبان 1402 برگزار شد، گفت: تاریخ پرافتخار کشورمان حاصل زحمات مردان و زنانی است که هستی می بخشند و امیدوارم عمرشان به بلندای آفتاب و سایه شان بر سر ما و چراغ راه و الگویی برای جوانان برای ادامه این مسیر باشد.
رئیس دانشگاه با بیان اینکه برخی  با روبرو شدن با مشکلات راحت ترین کار و خروج از کشور را انتخاب می‌کنند و باز نمی گردند افزود: برخی نیز مانند استاد محرابی در کشور می مانند و  شرایط را تغییر می دهند و تسلیم سختی ها نمی شوند.
وی با بیان اینکه پشت هر کار بزرگی که در کشور صورت گرفته، زحمات ارزشمند اساتیدی مانند دکتر محرابی قراردارد افزود: این درسی برای همه ما و شاگردان ایشان است و نتیجه آن پس از انقلاب از بین رفتن وابستگی به کشورها در حوزه پزشکی است که جزو افتخارات ما در جهان محسوب می‌شود. این موفقیت‌ها و پیشرفتها در زمینه تکنولوژی، مرزهای دانش و جزئیات مدیریتی نظام سلامت کاملا مشهود است.
دکتر قناعتی با بیان اینکه، امروز با وجود همه نارسایی ها و مشکلات، نسل ایرانی همه خودجوش برای پیشرفت و رشد کشور گام بر میدارند افزود: در دانشگاه علوم پزشکی تهران، در دوره مدیریتی جدید، خیرین میلیاردها تومان کمک کردند؛ بیمارستان حکیم که مجهز به مدرن ترین تکنولوژیهای فنی و علمی است نمونه‌ای از اقدامات خیرین است  و  در مدت کوتاهی  که از افتتاح آن می‌گذرد به دلیل نیاز زیاد مردم، به پوشش 100 درصد رسیده و تختها پر شده است.
رئیس دانشگاه تصریح کرد: سیر کارهای بزرگی که در کشور انجام می شود نشان از این دارد که مردم «ما می توانیم» را خوب یاد گرفته اند و باوجود دشمنان، راه رسیدن به استقلال را طی می کنند.
وی ضمن تشکر از زحمات دکتر محرابی در دوران دفاع مقدس گفت: دکتر محرابی به ما یاد داد که در کشور می شود کار کرد و کار را جلو برد، شاگردانی را تربیت کرد و درخت و شجره طیبه ای را بنا نهاد که برای همیشه ثمره دهد. شما در ثواب خدماتی که ارایه و شاگردانی که آموزش داده می شوند و پا در  مسیری که شما رفتید می گذارند مأجور هستید.
دکتر یوسف مجتهدی رئیس بیمارستان بهرامی با بیان اینکه رسالت این مرکز به عنوان یک مرکز آموزشی کودکان و آکادمی،  تجلیل از بزرگانی است که در این بیمارستان تلاش کرده و کارهای نوینی را انجام داده اند‌‌‌؛ گفت: بیمارستان بهرامی تنها بیمارستانی است که خون کودک شهید بر سنگفرش آن ریخته شده و این رسالت ما را در نکو داشت اساتید دو چندان کرده است و تجلیل از دکتر محرابی به پاس خدمات ارزنده وی در یک جلسه خلاصه نمی شود. 
در ادامه، دکتر ولی اله محرابی  استاد پیشکسوت دانشگاه با خواندن یک بیت شعر، 
چه خوش از مال دنیا دلبر جانانه ای دارم
اگر چون شمع می سوزم به بر پروانه ای دارم
 گفت: این افتخاری است برای من که بتوانم نشان دهم که یک خدمت گذار برای جامعه ایران هستم. من عاشق دانشگاه علوم پزشکی تهران بودم و در آن ایام مقابل دانشگاه آرزو کردم که به عنوان معلم بتوانم در این دانشگاه خدمت کنم و امروز دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز رسالت خود را انجام داد. 
در پایان از کتبه یادمان تلاش های دکتر محرابی رو نمایی شد.
  • گروه خبری : ستاد مرکزی روابط عمومی,مراسم ها و همایش ها
  • کد خبر : 250844
فیلم بردار
زهرا  حری
تهیه کننده:

زهرا حری