• تاریخ انتشار : 1399/11/30 - 15:21
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 876
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

وبینار افق‌های نوین در آموزش داروسازی برگزار شد

شکل‌گیری دوره فلوشیپی، فوق تخصص و پسا دکترای تلفیقی در داروسازی و علوم دارویی

وبینار افق‌های نوین در آموزش داروسازی با عنوان شکل گیری دوره فلوشیپی، فوق تخصص و پسا دکترای تلفیقی در داروسازی و علوم دارویی به میزبانی دانشکده داروسازی و همکاری دبیرخانه شورای آموزش داروسازی و تخصصی وزارت بهداشت با حضور روسا و معاونان آموزشی دانشکده های داروسازی سراسر کشور 29 بهمن 99 برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده داروسازی، در ابتدای جلسه دکتر غلامرضا اصغری دبیر شورای آموزش داروسازی و تخصصی ضمن خوش آمد گویی به تمامی روسا و معاونین آموزشی دبیران بردهای تخصصی سراسر کشور و اعضای پنل، بیان کرد داروسازی در گذشته متناسب با پیشرفتی که در حوزه پزشکی اتفاق افتاده است نتوانسته رشد پیدا کند و انتظار داریم همانطور که در رشته پزشکی دوره های فوق تخصصی، فلوشیپ و پسا دکتر شکل گرفته، در همه علوم داروسازی هم  شاهد پیشرفت های خوبی در این زمینه باشیم. امیداریم دوره های فلوشیپ به همت همه دانشکده های داروسازی سراسر کشور راه اندازی و بتوانیم  شاهد دوره های تکمیلی، فوق تخصصی و فلوشیپ  در علوم مختلف داروسازی باشیم به شکلی که از سایر کشورها دانشجو جذب کنیم.

دکتر محمد شریف زاده رئیس دانشکده داروسازی گفت: برگزاری دوره های فلوشیپ امر مهمی در ارتقای رشته داروسازی و نیازمند دقت در رسیدن به اهداف مورد نظر است. هدف این است که افراد شرکت کننده، بتوانند پس از اتمام دوره و کسب مهارت لازم خدمات بیمار محور خاصی را برای دانشکده ها و دانشگاهها در سطح کشور گسترش دهند. حوزه translational pharmacy  یکی از بخش های مهمی در داروسازی است که نیازمند سرعت و پیگیری بیشتری در کشور دارد. باید در کنار دوره های فلوشیپی به دوره های کوتاه مدت، پسا دکتری، مهارتی و همچنین دوره های تلفیقی مهارتی توجه بیشتری داشته باشیم.دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران آمادگی هر گونه همکاری و مشارکت در تمامی برنامه ها در حیطه فلوشیپ و سایر برنامه ها را دارد.
در ادامه دکتر بیتا شهرامی موقعیت کنونی کشور در داروسازی، سیر تحول خدمات داروسازی، نقش داروساز در مراقبت از بیماران و تحول در آموزش داروسازی را بیان کرد.
دکتر زهرا کریمیان ضرورت شکل گیری دوره های تکمیلی بالینی را تشریح کرد.
دکتر فرهاد نجم الدین ضرورت شکل گیری دوره های تلفیقی و پسادکترا با رویکرد بالینی را ارائه کردند.
دکتر مجتبی مجتهد زاده در خصوص سیاست سنجی و ارائه برنامه های پیشنهادی فلوشیپ بالینی، پسادکترا و فلو شیپ تلفیقی را بیان کرد.
در پایان ضمن جمع بندی به بحث و ارائه نقطه نظرات شرکت کنندگان پرداخته شد. 

  • گروه خبری : دانشکده داروسازی,گروه خبری RSS
  • کد خبر : 170571
مهدی احمدی
تهیه کننده:

مهدی احمدی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *