• تاریخ انتشار : 1403/07/10 - 14:15

اجتماع دانشجویان دانشگاه های آموزش عالی سراسر کشور در شهر مقدس قم

معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با همکاری معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه اجتماع دانشجویان دختر دانشگاه علوم پزشکی تهران در شهر مقدس قم برگزار می کند.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، به منظور بزرگداشت شهید مجاهد، پرچمدار جاودانه جبهه مقاومت شهید والا مقام سید حسن نصرالله (رضوان الله علیه) و شهدای جبهه مقاومت، معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با همکاری معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران در نظر دارد اجتماع بزرگ دانشجویان دختر را پنج شنبه 12 مهر 1403 در قالب سفر زیارتی یک روزه در حرم مطهر حضرت معصومه (سلام الله علیه) برگزار کند.
از دانشجویان دختر علاقمند به شرکت در این سفر دعوت می شود از طریق اینجا برای ثبت نام اقدام کنند.
مهلت ثبت نام تا چهارشنبه 11 مهر 1403 ساعت 12 ظهر است.
برای دریافت پوستر برنامه اینجا کلیک کنید.

• گروه خبری : معاونت فرهنگی دانشجویی
علی محمدی فیض آبادی