اطلاعیه مراسم یادبود فرزند دکتر رضوی و پدر دکتر دورقی اعضای هیئت علمی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران

مراسم یادبود فرزند دکتر رضوی و پدر دکتر دورقی اساتید گروه پاتوبیولوژی دانشکده بهداشت دوشنبه 7 خرداد 1403 از ساعت ۱۰.۳۰ تا ۱۱.۳۰ در سالن شورای دانشکده بهداشت برگزار می شود.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، بدینوسیله به اطلاع می‌رساند به مناسبت درگذشت فرزند گرامی دکتر رضوی و همچنین پدر بزرگوار دکتر دورقی اساتید گروه پاتوبیولوژی دانشکده بهداشت مراسم بزرگداشتی در روز دوشنبه 7 خرداد 1403 از ساعت ۱۰.۳۰ تا ۱۱.۳۰ صبح در سالن شورای دانشکده بهداشت واقع در طبقه اول ساختمان اصلی دانشکده بهداشت برگزار می شود.

از همکاران گرامی دعوت می‌شود با حضور در این مراسم باعث شادی روح آن مرحومان و تسلای خاطر بازماندگان شوند.

زهرا  حری

زهرا حری