انا انزلنه فی لیله القدر، و ما ادریک ما لیله القدر/لیله القدر بر مومنان بشارت باد
روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي تهران: بنا به اقوال قوي امشب همان شب بي نظيري است كه امور يكساله عالم در آن رقم مي خورد. امشب امور يكساله بندگان به محضر حضرت حجت(عج) ارجاع و توسط ايشان تائيد و تنفيذ مي شود.
ليله القدر خير من الف شهر
امشب شب بيست و سوم ماه مبارك رمضان است. بنا به اقوال قوي امشب همان شب بي نظيري است كه امور يكساله عالم در آن رقم مي خورد. امشب امور يكساله بندگان به محضر حضرت حجت(عج) ارجاع و توسط ايشان تائيد و تنفيذ مي شود و آن بزرگوار چشم به سوال سائلان و مومنان دارد تا هر آنچه بخواهند به صلاح تائيد و تنفيذ فرمايد.
ملائك به يمن اين شب به زمين مي آيند تا نجواهاي آدميان را به ملكوت ببرند و غبار گناه را با عطر فردوس از دل ها بزدايند. امشب شب خوبي ها و نيكي ها و راز و نياز با معبود حقيقي است. شبي است كه بايد شكواييه هجران را در نورديد و به اميد وصل و ديدار بيدار نشست و از جام طهور «سلام» تا «مطلع فجر» سرمست بود.
براستي! شب قدر پر رمز و رازترين شب سال است و مقدرات بندگان در اين شب تعيين مي گردد. شب قدر، شب توبه و بازگشت به سوى خداست و شبي است كه آيات روشنگر قرآن بر دل پاك پيامبر اسلام (ص) تابيده است. در آياتي از سوره دخان آمده است: « ما اين كتاب مبين را در شبي پربركت نازل كرديم و همواره انذار كننده بوده ايم. در آن شب كه هر امري براساس حكمت خداوند تنظيم و تعيين مي شود». شب بيست و سوم ماه رمضان نيز از جمله مهم ترين اين شبهاست كه اعمال مخصوص به خود را داشته و احياي آن داراي فضيلت فراواني است. ازخداي بزرگ مي خواهيم تقدير ما را در اين شب بگونه اي رقم زند كه در دنيا و آخرت، بالاترين افتخار ما "شيعه بودن ما" باشد. ان شاء الله. . .
رواياتي از امام صادق (عليه السلام ) در توصيف شب بيست و سوم ماه رمضان :
- من قراء سورتى العنكبوت و الروم فى شهر رمضان ، ليلة ثلاث و عشرين ، فهو والله يا ابا محمد، من اهل الجنة لا استثنى فيه ابدا. هر كس دو سوره عنكبوت و روم را در ماه رمضان ، در شب بيست و سوم بخواند ، به خدا قسم ـ اى ابو محمّد ـ او از اهل بهشت است و هرگز در اين سخن استثنا نمى كنم و نمى ترسم كه خداوند ، در اين سوگند گناهى بر من بنويسد.
- فمن شهدها - ليله ثلاث و عشرين من شهر رمضان - عند قبر الحسين (عليه السلام ) يصلى عنده ركعتين اءو ما تيسر له و ساءل الله الجنه و استعاذ به من النار آتاه الله ما ساءل و اءعاذه ما استعاذ؛
كسى كه كنار قبر امام حسين (عليه السلام ) شب بيست و سوم ماه رمضان را درك كند و در كنار قبر مطهر، دو ركعت يا آن مقدارى كه برايش مقدور باشد، نماز بگزارد و از خدا درخواست بهشت كند و از آتش دوزخ به خدا پناه ببرد، خداوند خواسته او را اجابت خواهد كرد.
- اگر كسى در شب بيست و سوم ماه رمضان ، هزار مرتبه سوره قدر را بخواند، چون صبح كند، يقين او شديد و محكم شده باشد.
تهيه كننده: محبوبه بهلولي
اعمال شب بيست وسوم ما مبارك رمضان
ارسال به دوستان