انتصاب دکتر علی گنجعلیخان حاکمی به سمت سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران

دکتر حسین قناعتی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در حکمی دکتر علی گنجعلیخان حاکمی را به سمت سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران منصوب و در نامه ای از خدمات دکتر سعید ناطقی معاون درمان پیشین قدردانی کرد.

به گزارش سینا رسانه، متن حکم به شرح زیر است:
جناب آقای دکتر علی گنجعلیخان حاکمی
با سلام و احترام،
با عنایت به درخواست جناب آقای دکتر سعید ناطقی، عضو محترم هیئت علمی گروه قلب و عروق مبنی بر تقاضای مأموریت آموزشی و آغاز به تحصیل ایشان در دوره فلوشیپ اینترونشنال کاردیولوژی و نظر به تعهد، تجربه، توانمندی و سوابق ارزشمند اجرایی جنابعالی، به عنوان سرپرست معاونت درمان دانشگاه منصوب می‌ شوید.
انتظار می‌رود با تعامل سازنده با اعضای هیات رئیسه، روسای دانشکده ها و بیمارستان ها، بهره مندی از توان مدیران و کارشناسان معاونت درمان و جلب همکاری اعضای محترم هیأت علمی و کارکنان گرامی، علاوه بر تدبیر امور جاری، بر اساس ضوابط و مقررات، مواد مندرج در ابلاغ قبلی معاونت درمان را همچنان با جدیت و در چارچوب برنامه عملیاتی معاونت و نقشه علمی دانشگاه پیگیری فرمایید.
امید است معاونت درمان با به کار گرفتن تمام توان و ظرفیت، به حرکت خود با سرعت و شتاب مطلوب در جهت اهداف تعیین شده ادامه دهد.
از درگاه خداوند متعال توفیق شما و کلیه همکاران گرامی را در انجام امور محوله خواستارم.
دکتر حسین قناعتی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران
توضیح اینکه دکتر قناعتی در نامه ای جداگانه از خدمات ارزشمند دکتر ناطقی در سمت معاون درمان قدردانی کرد

مهدی  گلپایگانی