• تاریخ انتشار : 1403/06/26 - 11:32
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

انتصاب دکتر علیرضا رئیسی به عنوان معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

دکتر محمدرضا ظفرقندی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حکمی دکتر علیرضا رئیسی را به عنوان معاون بهداشت وزارتخانه منصوب کرد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، متن حکم به شرح زیر است:
جناب آقای دکتر علیرضا رئیسی
عضو محترم هیئت علمی دانشگاه
باسلام؛
 خدمت به مردم عزیز کشورمان، فرصت و نعمت مغتنمی است که خداوند منان به بندگان خدوم خویش ارزانی داشته است. این فرصت در حوزه سلامت ارزش مضاعفی دارد که نتیجه آن کاهش آلام مردم و ارتقا سلامت جامعه است. نظر به تعهد و تجارب ارزشمند جناب عالی به موجب این ابلاغ به سمت معاون بهداشت منصوب می شوید تا نسبت به انجام اموری که به شما محول می گردد با رعایت ضوابط قانونی و جهات شرعی اقدام نمائید.
انتظار دارد با توجه به اهمیت تحقق شعارهای رئیس جمهور محترم در جهت اجرایی شدن سیاست های کلی نظام سلامت و اهداف برنامه هفتم توسعه و ضرورت مشارکت کلیه ذینفعان داخل و خارج وزارت اهتمام لازم را در اجرای وظایف محوله به عمل آورید.
امیدوارم با توکل به خداوند متعال در انجام وظایف محوله موفق باشید.
دکتر محمدرضا ظفرقندی
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی