انتصاب مدیر حقوقی دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان دبیر کارگروه علمی و ارزیابی عملکرد مدیریت های حقوقی منطقه 10 کشوری

مدیر کل حقوقی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در ابلاغی شاهین ساحلی مدیر حقوقی دانشگاه را به عنوان دبیر کارگروه علمی و ارزیابی عملکرد منطقه 10 کشوری منصوب کرد.

شاهین ساحلی,

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، با توجه به سیاست های اداره کل حقوقی وزارت بهداشت برای دفاع از حقوق دولت و تنظیم لوایح و یکسان سازی روند دفاع در محاکم قضایی و برگزاری دوره های آموزشی و تبادل اطلاعا، مدیریت های حقوقی دانشگاهای سراسر کشور در چند گروه تقسیم بندی شده تا از این پس تحت هماهنگی و نظارت دبیر تعیین شده نسبت به موارد فوق اقدام کنند.
همچنین مقرر شد دبیر تعیین شده عملکرد مدیریت های حقوقی مطروحه را مورد ارزیابی و پایش قرار دهد و نتایج و گزارش های آن به اداره کل حقوقی وزارت بهداشت ارسال کند.

مهدی  گلپایگانی

مهدی گلپایگانی