• تاریخ انتشار : 1403/06/24 - 17:47

قدردانی سرپرست دانشگاه از رضا مومنی

انتصاب مهندس علی نعلبران به عنوان سرپرست مدیریت حراست دانشگاه علوم پزشکی تهران

دکتر سید رضا رئیس کرمی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران در حکمی مهندس علی نعلبران را به عنوان سرپرست مدیریت حراست دانشگاه منصوب و در نامه ای از خدمات ارزشمند مدیر پیشین حراست قدردانی کرد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، متن حکم به شرح زیر است:

جناب آقای  مهندس علی نعلبران
با سلام و احترام
دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان نماد آموزش عالی کشور در حیطه علوم پزشکی دارای جایگاه ممتاز و برجسته‌ای در جامعه دانشگاهی کشور است و باید از تمام ظرفیت‌ها برای ایفای نقش خود استفاده و با سرعت و شتاب مناسب در جهت اهداف تعیین شده در عرصه‌های آموزش، پژوهش و ارائه خدمات سلامت حرکت نماید.
 با عنایت به ابلاغ شماره 11802/403/ح مورخ 21 شهریور 1403 رئیس محترم مرکز حراست وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و نظر به تعهد، سوابق ارزشمند و تجربیات گرانقدر جنابعالی در عرصه‌های مختلف اجرایی، شما را به عنوان سرپرست مدیریت حراست دانشگاه منصوب می‌نمایم تا با تکیه بر درایت و تجارب ارزنده مدیریتی خود انجام وظیفه نمایید.
 انتظار می‌رود با هماهنگی حوزه ریاست دانشگاه در جهت حفظ و ارتقاء آرامش، احساس امنیت خاطر و صیانت از حقوق و حیثیت تمامی اعضای خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی تهران و خدمت گیرندگان از آن، تلاش نموده و در جهت اصـلاح امـور اقدام فرمایید. بـدیهی است تمام واحـدهای دانشـگاه در این مـسیر، تعامل مفید و سازنده‌ای با شما خواهند داشت.
امیدوارم با استعانت از درگاه باری‌تعالی و عنایات حضرت ولی‌عصر(عج) در انجام وظایف محوله چنانچه مورد رضای اوست، موفق و موید باشید.
دکتر سید رضا رئیس کرمی
سرپرست دانشگاه

متن نامه قدردانی به شرح زیر است:

جناب آقای رضا مومنی
با سلام و احترام
مسئولیت پذیری و همکاری کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تهران در اداره امور اجرایی، بدون تردید یکی از مهمترین عوامل پیشرفت آن در دوره حیات پربرکت دانشگاه بوده است.
لازم می‌دانم از تلاش‌ها و خدمات ارزشمند جنابعالی در زمان تصدی مدیریت حراست دانشگاه، سپاسگزاری نمایم و برایتان از درگاه خداوند متعال سلامتی و سعادت روزافزون مسئلت کنم.
دکتر سید رضا رئیس کرمی
سرپرست دانشگاه

• گروه خبری : ستاد مرکزی روابط عمومی,انتصابات
مهدی  گلپایگانی

مهدی گلپایگانی

سرابی

03/06/24 - 18:51

آرزوی سربلندی تمام خدمت گذاران به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را آرزومندیم. توفیق رفیقی است که به هرکس ندهند.

سعادت

03/06/24 - 22:28

حسن انتصاب شایسته جنابعالی بعنوان صمیمانه تبریک عرض نموده و توفیق روز افزون شما را از درگاه خداوند متعال خواستاریم

عقیل دست باز