بازدید تیم کمیته پدافند غیرعامل دانشگاه از مجموعه ورزشی شهید چمران دانشگاه علوم پزشکی تهران

مدیر تربیت بدنی، کارشناسان مدیریت حوادث و درمان و کارشناسان دفتر فنی معاونت فرهنگی و دانشجویی از مجموعه ورزشی شهید چمران دانشگاه علوم پزشکی تهران بازدید کردند.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، کمیته پدافند غیرعامل دانشگاه دوشنبه 2 بهمن 1402 با حضور امیر شایگان راد مدیر تربیت بدنی از مجموعه ورزشی شهید چمران بازدید و نکات مورد نظر به خصوص در موارد بحران را بررسی کردند.
در این بازدید، شایگان راد جانشین فرمانده پدافند غیر عامل و اعضا کمیته در ارتباط با کمبودها و مشکلات این مجموعه همفکری کرده و رفع نواقص و ارتقا وضعیت فعلی این مجموعه را در دستور کار قرار دادند.
توضیح اینکه، رقیه چمانی و قدیمی از معاونت درمان، دکتر عبدالله نیا کارشناس دفتر فنی، حامد کاکاسلطانی مسئول فنی، علیرضا عباسپور مسئول تاسیسات، حسین محمدی رابط پدافند غیرعامل معاونت فرهنگی و دانشجویی، امین نصیری رئیس اداره توسعه و تجهیز مدیریت تربیت بدنی، حسین دشتیان سرپرست مجموعه ورزشی شهید چمران، عاطفه زارع و احمدرضا فروزش کارشناسان مدیریت تربیت بدنی نیز در این جلسه حضور داشتند.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی