• تاریخ انتشار : 1403/07/10 - 08:03

بازدید معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه و مدیر امور دانشجویی از شرکت پرشیا استیل

دکتر مهدی ابراهیمی با هدف بروز رسانی تجهیزات آشپزخانه مرکزی کوی علوم پزشکی تهران از بخش لایو کوکینگ شرکت پرشیا استیل بازدید کرد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، دکتر مهدی ابراهیمی معاون فرهنگی و دانشجویی، مهندس فرشاد میرزایی مدیر امور دانشجویی، سید ابراهیم انجمنی معاون مدیریت امور دانشجویی، صفا بابادی رئیس اداره تغذیه و جابر امانی امین اموال معاونت یکشنبه 8 مهر 1403 از شرکت پرشیا استیل که در زمینه تولید تجهیزات آشپزخانه های صنعتی فعالیت می کند در راستای بروز رسانی تجهیزات آشپزخانه مرکزی، بازدید کردند.
در این بازدید مراحل پخت انواع مواد غذایی با تجهیزات شرکت پرشیا استیل و مدت زمان پخت آن ها از نزدیک بررسی و مشاهده شد.
دکتر ابراهیمی گفت: بروز رسانی تجهیزات آشپزخانه علاوه بر تأثیر مستقیم بر بهبود کیفیت غذا موجب صرفه جویی در مدت زمان طبخ غذا، میزان مصرف روغن و حامل های انرژی (آب، برق و گاز) خواهد شد، که این امر رضایتمندی دانشجویان از ارائه خدمات تغذیه را در پی خواهد داشت.

• گروه خبری : معاونت فرهنگی دانشجویی
علی محمدی فیض آبادی