برگزاری جشنواره صبحانه سالم مرکز بهداشت جنوب تهران در مدارس آموزش‌وپرورش منطقه 19

واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس به مناسبت هفته سلامت 1403 جشنواره صبحانه سالم را برگزار کرد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، دکتر زهرا مختاری نیا، کارشناس مسئول واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس این مرکز گفت: در راستای هفته سلامت 1403 و به‌منظور بهبود سلامت و ارتقا آگاهی دانش آموزان با هماهنگی واحد آموزش و ارتقای سلامت بهداشت مرکز بهداشت جنوب تهران روز چهارشنبه 12 اردیبهشت سال جاری جشنواره صبحانه سالم را برای 135 تن از دانش آموزان مدرسه آیین مهر برگزار شد.
سمیرا فصیحی، مراقب سلامت پایگاه شماره یک امام حسن مجتبی (ع)، در خصوص تغذیه سالم مطالبی را بیان و جشنواره غذای سالم را برگزار کرد.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی