برگزاری جلسه آیین نامه رفتار و پوشش حرفه ای دانشگاه علوم پزشکی تهران

جلسه نحوه اجرای آئین نامه رفتار و پوشش حرفه ای در دانشگاه علوم پزشکی تهران، در معاونت آموزشی برگزار شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، نحوه اجرایی آئین نامه رفتار و پوشش حرفه ای 1 اردیبهشت 1403 با حضور دکتر سید فرشاد علامه معاون آموزشی، دکتر مهدی ابراهیمی معاون فرهنگی دانشجویی و دکتر افضل شمسی مدیر امور فرهنگی و اجتماعی و مدیران حوزه آموزش، معاونین آموزشی دانشکده ها و نماینده رییس دانشگاه در سالن شورای معاونت آموزشی دانشگاه برگزار شد.
در این نشست ابتدا دکتر ابراهیمی و دکتر شمسی به بیان نکاتی پیرامون اجرایی کردن آئین نامه رفتار و پوشش حرفه ای ابلاغ شده توسط وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی پرداختند. در ادامه اعضای شورا در خصوص اجرایی شدن آئین نامه و نحوه پیاده سازی آن نظرات و پیشنهادات خود را بیان و به بحث و تبادل نظر پرداختند.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی