• تاریخ انتشار : 1403/07/29 - 10:52

برگزاری جلسه بررسی معضل دفع غیربهداشتی فاضلاب در بخشداری شهر آفتاب

کارشناس واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت جنوب تهران از برگزاری جلسه بررسی معضل دفع غیربهداشتی فاضلاب به زمین‌های کشاورزی خبر داد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، مهندس مینا پرویزی، کارشناس واحد بهداشت محیط این مرکز گفت: با توجه به دفع غیربهداشتی فاضلاب ناشی از شست و شوی منازل در روستاهای محدوده شهرک رسالت و مرتضی گرد و آلوده شدن زمین‌های کشاورزی و مشکلات بهداشتی ایجادشده، جلسه‌ای به‌منظور بررسی مشکلات و ارائه راه‌حل با حضور بخشدار شهر آفتاب برگزار شد.
وی در ادامه افزود: دکتر احمد شعبانیان سرپرست و مهندس سهیل نادری کارشناس مرکز خدمات جامع سلامت امام علی (ع) با توجه به اهمیت موضوع در حفظ سلامت شهروندان، از بخشداری شهر آفتاب، خواهان حل معضل پیش رو شدند.
در این جلسه مصوب شد متولی آب و فاضلاب منطقه با معرفی شرکت مهندسی مشاور متخصص در این زمینه، در حل موضوع، جمع‌آوری و تصفیه فاضلاب کمک کنند.

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران
نگار  دیوبندی