برگزاری جلسه فصل تابستان 1403 برای مسئولان دارویی مرکز بهداشت جنوب تهران

کارشناس مسئول واحد دارویی مرکز بهداشت جنوب تهران از برگزاری جلسه داروئی برای مسئولان، داروسازان و تکنسین‌های دارویی مراکز دارای داروخانه جامع سلامت خبر داد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، دکتر حورا عسگریان، کارشناس مسئول واحد دارویی این مرکز گفت: در خصوص بررسی شاخص‌ها، مصرف منطقی دارو، درصد تدارک مکمل‌ها و گزارش عملکرد ماهانه مطالبی را بیان کرد و در مورد نحوه درخواست متمم‌ها به‌صورت تفکیکی، بهداشتی و فروشی نکاتی را آموزش داد.
وی در ادامه افزود: برای تحویل اقلام بهداشتی پایگاه ضمیمه مانند سرنگ، سفتی باکس و مکمل‌های گروه سنی از داروخانه تذکرهای لازم داده و در خصوص ثبت مکمل‌ها در سامانه سیب مطالبی بیان شد.
در پایان، دکتر برنا محسن زادگان، داروساز مرکز خدمات جامع سلامت شاه‌آبادی، کلاس آموزشی داروهای درمان فشارخون را برای کارکنان برگزار کرد.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی