برگزاری جلسه مسئولان فنی پایگاه های سلامت شبکه بهداشت اسلامشهر

واحد سلامت خانواده جلسه مسئولان فنی پایگاه های سلامت شبکه بهداشت اسلامشهر را برگزار کرد.

برگزاری جلسه مسئولین فنی پایگاه های سلامت شبکه بهداشت اسلامشهر

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، شنبه 22 اردیبهشت 1403  جلسه مسئولین فنی پایگاه های سلامت در محل سالن اجتماعات شبکه برگزار شد.
در ابتدای جلسه دکتر بهناز قره خانی کارشناس مسئول واحد سلامت خانواده  ضمن تبریک روز ماما به همکاران در رابطه با بیمه سلامت و نحوه نشان دار کردن مادران باردار در بیمه سلامت توضیحاتی ارائه کرد. در ادامه منیژه ذادق آبادی، کارشناس برنامه مادران شبکه در خصوص معرفی مادران باردار به کلاس های آمادگی برای زایمان ، اجرای ماده 55  قانون حمایت از جوانی جمعیت و پیگیری به موقع مادران باردار تاکید کرد.
سپس حمیرا پشتکوهی کارشناس برنامه کودکان شبکه در رابطه با اشکالات موجود در بازدید های دوره ای، اولویت های برنامه کودکان در سال جدید، اختلالات تکاملی و آموزش های مربوط به طب ایرانی مطالبی را عنوان کرد.
در این جلسه فاطمه قلی نژاد کارشناس برنامه سالمندان شبکه در مورد شاخص های برنامه آموزش های بهبود شیوه زندگی و سالمندان پرخطر حمایتی، آموزش های سوانح و حوادث، ثبت در سامانه، ثبت علت مرگ بصورت دقیق پس از گزارش به واحد سلامت خانواده توضیحاتی داد.در ادامه زهره حاتمی کارشناس برنامه بهبود تغذیه سالم شبکه در خصوص ارتقا امنیت غذایی در شهرستان توصیه کرد پرسشنامه مراقبت غذایی خانوار برای همه مراجعین تکمیل شود. سپس خدیجه باجلان کارشناس برنامه نوزادان شبکه در رابطه با اشکالات بازدیدهای دوره ای و نیز اولویت های برنامه نوزادان توضیحاتی را ارائه کرد.
در ادامه جلسه محمدی نژاد کارشناس برنامه میانسالان در رابطه با دستورالعمل انجام پاپ اسمیرو ثبت آن در سامانه سیب توضیحاتی داد و بر ارتقا شاخص های میانسالان در سال جدید تاکید و توصیه کرد پیگیری میانسالانی که تاکنون مراجعه نکرده اند انجام شود.
در پایان جلسه مریم دریایی کارشناس برنامه جوانی جمعیت شبکه در رابطه با برنامه جوانی جمعیت و برگزاری هفته جوانی جمعیت مطالبی ارائه کرد.

محسن عصمتی

محسن عصمتی