برگزاری جلسه هماهنگی واحد بهداشت محیط در شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر

واحد بهداشت محیط شبکه جلسه آموزشی و هماهنگی کارشناسان بهداشت محیط را در با حضور دکتر عباسی، سرپرست مدیریت شبکه برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، جلسه آموزشی و هماهنگی واحد بهداشت محیط شبکه دوشنبه 2 آبان 1401 با حضور مهندس حدیقه اصغرپور،کارشناسان مسئول واحد بهداشت محیط شبکه و کارشناسان ستادی و محیطی در سالن اجتماعات شبکه برگزار شد.

در ابتدا مهندس فریبا سرلک و مهندس ابراهیم اژدرابراهیمی، کارشناسان واحد بهداشت محیط ستاد شبکه در مورد گندزدایی سطوح بیمارستانی، عملکرد همکاران در بخش دخانیات و افزایش شاخصها مطالبی بیان کرند.

سپس مهندس اصغرپور در مورد مسائل مربوط به عملکرد واحد در طی ماههای گذشته مواردی را تاکید داشته و برای پیشبرد بهتر اهداف نکاتی را اشاره داشت.

در پایان دکترعلیرضا عباسی، مدیر شبکه و دکترعباس امیر احمدی، معاون شبکه در جلسه حضور یافته و در خصوص نحوه عملکرد و فعالیت کارشناسان بهداشت محیط و اهمیت وظایف نظارتی این عزیزان مطالبی بیان شد.

کبرا قلی زاده

کبرا قلی زاده