برگزاری دور دوم پانزدهمین انتخابات شورای صنفی دانشجویان و دستیاران دانشگاه علوم پزشکی تهران

دور دوم انتخابات شورای صنفی دانشجویان و دستیاران دانشگاه علوم پزشکی تهران، 3 تا 4 تیر 1403 به صورت الکترونیکی برگزار خواهد شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، مهندس فرشاد میرزایی مدیر امور دانشجویی با اعلام پایان مهلت ثبت نام داوطلبان شرکت در دور دوم انتخابات شورای صنفی دانشجویان گفت: دانشجویان و دستیاران دانشگاه می توانند با انتخاب نمایندگانی شایسته، دلسوز و دارای حس مسئولیت اجتماعی نسبت به مسائل حوزه دانشجویی و دستیاران در تصمیم گیری های مهم نقش اساسی و تعیین کننده داشته باشند.
وی افزود: از همه دانشجویان و دستیاران دانشگاه دعوت می کنم تا در این انتخابات که برای رفاه حال دانشجویان شرکت کننده به صورت الکترونیکی برگزار می شود شرکت کنند.
توضیح اینکه، انتخابات شورای صنفی دانشجویی و دستیاران دانشگاه علوم پزشکی تهران، از یک شنبه 3 تیر 1403 ساعت 8 صبح تا دوشنبه 4 تیر 1403 ساعت 12 ظهر به صورت الکترونیکی، از طریق سامانه سیپاد به آدرس اینجا برگزار خواهد شد.
برای دریافت پوستر انتخابات شورای صنفی دانشجویی و دستیاران، اینجا کلیک کنید.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی