برگزاری شورای مدیران معاونت بینالملل دانشگاه با ارائه گزارش تحلیلی فعالیتهای بینالمللی دانشکده داروسازی
گزارش فعالیتهای معاونت بینالملل دانشکده داروسازی و برنامه چهار سال آتی این حوزه در شورای مدیران معاونت بینالملل دانشگاه ارائه شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بینالملل، این نشست روز شنبه 2 تیر 97 با حضور دکتر کردی، معاون بینالملل دانشگاه، دکتر نیکنام، مدیر شعب بینالملل دانشگاه، دکتر حسنزاده، دکتر اسمعیل زاده و دکتر متوسلی، معاونان آموزشی، پژوهشی و دانشجویی و فرهنگی پردیس بینالملل، دکتر خامی، مشاور عالی معاون بینالملل دانشگاه، دکتر جعفریان، رئیس کالج بینالملل دانشگاه، دکتر ادهمی، معاون بینالملل دانشکده داروسازی، دکتر نکوفر، مدیر روابط بینالملل، اعتباربخشی و رتبهبندی، دکتر حسینی سده، مدیر توسعه منابع و پشتیبانی، دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بینالملل، مهندس عبدالهی، سرپرست مدیریت شبکه و ارتباطات، انصاری پور، سرپرست مدیریت بورسها و مأموریتهای آموزشی و رسولزاده، مسئول حراست معاونت بینالملل برگزار شد.
دکتر ادهمی، معاون بینالملل دانشکده داروسازی در آغاز گزارش تحلیلی فعالیتهای این معاونت را تشریح کرد و گفت: این معاونت در راستای برگزاری دورههای کوتاه مدت برای داوطلبان خارجی نسبت به طراحی و اطلاعرسانی دوره تکمیلی دستیاری فلوشیپی فارماکوتراپی ای سی یو که بطور همزمان برای داوطلبان بینالمللی و داخلی ارائه میشود، اقدام کرده است.
وی اضافه کرد: این برنامه مشابهی در آسیا و اروپا ندارد و مورد توجه گروه بزرگی از داوطلبان و دانشجویان در سراسر دنیا قرار گرفته است.
معاون بینالملل دانشکده داروسازی افزود: همچنین این معاونت با توجه به بازخوردها و درخواست متقاضیان خارجی برای دوره Mpharm، با همکاری معاونت آموزشی و دانشکده داروسازی پردیس بینالملل، برنامه درسی در مقطع ذکر شده تهیه و به دنبال تصویب و اجرای آن است.
دکتر ادهمی با اشاره به اینکه دانشکده داروسازی در بدو فعالیتهای بینالمللی خود فراهم کردن زیرساختهای مورد نیاز را مورد توجه قرار داده است، اظهار داشت: با این رویکرد، سلسله سخنرانیهای منظم به زبان انگلیسی توسط اعضای هیأتعلمی دانشگاه و یا اساتیدی از دانشگاههای دیگر طی چهار ترم ارائه شد.
وی تصریح کرد: این در حالی است که با انجام فعالیتهای دیگری چون طراحی وبسایت انگلیسی دانشکده، مستندسازی و ترجمه برنامه آموزشی دوره دکترای عمومی داروسازی، تغییر فضای دانشکده به فضایی بینالمللی با دو زبانه کردن تابلوها و علائم و نصب تابلو اعلانات ویژه مطالب انگلیسی و عملیاتی کردن تفاهمنامه همکاریهای بینالمللی با دانشکدهها و مراکز علمی خارج از کشور تلاش شد زیرساختهای حرکت دانشکده در مسیر بینالمللی فراهم شود.
معاون بینالملل دانشکده داروسازی از انجام دو برنامه تبادل استاد و دانشجو، پیگیری وضعیت دانشجویان خارجی در حال تحصیل و متقاضیان پذیرفته شده، برگزاری شورای بینالملل، صدور نامه سفارت اساتید و دانشجویان برای شرکت در همایشها و یا کنگرههای خارج از کشور به عنوان سایر اقدامات انجام شده و یا در حال اجرای این دانشکده نام برد.
دکتر ادهمی در بخش دوم صحبتهای خود به ارائه برنامه چهار سال آینده این معاونت پرداخت و بیان داشت: طراحی برنامههای کوتاه مدت برای داوطلبان خارجی با دو فعالیت اصلی برگزاری دورههای کوتاه مدت بالینی و برپایی مدارس تابستانی در این بازه زمانی مد نظر قرار دارد.
وی اضافه کرد: همچنین به منظور بینالمللی سازی دانشگاه در تمامی سطوح، عملیاتی کردن تفاهمنامههای همکاری بینالمللی با رویکرد تبادل اساتید و دانشجویان و طراحی و امکانسنجی برگزاری دورههای مشترک داروسازی عمومی با کشورهای دیگر مورد توجه خواهد بود.
معاون بینالملل دانشکده داروسازی شناسایی و استفاده از ظرفیتهای محققان مقیم خارج از کشور و بررسی و بازنگری برنامه آموزشی دوره دکترای عمومی داروسازی با همکاری معاونت آموزشی را از دیگر برنامههای پیشبینیشده دانست و یادآور شد: در همین راستا انجام فعالیتهایی چون استفاده از توانمندیهای دانشمندان ایرانی غیرمقیم به کمک برگزاری سخنرانیها و کارگاههای آموزشی و تشکیل کمیته بازنگری برنامه آموزشی داروسازی عمومی و تخصصی در دستور کار قرار دارد.
وی همچنین توضیحاتی در خصوص مسائل پیش روی این دانشکده در مسیر بینالمللی سازی بیان کرد.
در ادامه، حاضران دیدگاههای خود را مطرح کردند و دکتر کردی، معاون بینالملل دانشگاه بر برگزاری جلسات جداگانه معاونت بینالملل دانشکده داروسازی با هریک از مدیریتهای معاونت بینالملل دانشگاه با هدف کاهش مسائل پیش رو و برنامهریزی هر چه بهتر برای فعالیتهای بینالمللی تأکید کرد.
وی همچنین لزوم توجه بر حوزه پژوهش در تعریف برنامههای چهار سال آینده معاونت بینالملل دانشکده داروسازی را ضروری دانست و از این معاونت خواست موضوع راهاندازی شعبه بینالملل دانشکده داروسازی و اجرای دورههای مشترک با دانشگاهها و مراکز علمی خارج از کشور را به صورت جدی پیگیری کنند.
خبرنگار: مهناز وحیدی
ارسال به دوستان